spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΞάνθη: Νέα επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλο - Αυξάνονται τα κρούσματα

Ξάνθη: Νέα επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλο – Αυξάνονται τα κρούσματα

|

Ξάνθη: Νέα επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλο – Αυξάνονται τα κρούσματα

Οι λύκοι συνεχίζουν να «θερίζουν» κυνηγόσκυλα, με ενέδρες θανάτου στους κυνηγότοπους. Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε, χθες, στην Ξάνθη. Για τη νέα φονική επίθεση εξέδωσε ανακοίνωση ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης.

«Νέο κρούσμα επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλο σήμερα Τετάρτη 11/10/2023 στην περιοχή βόρεια του οικισμού Δαφνώνα-Ξάνθης, κοντά στην κεραία. Εφιστούμε την προσοχή σας!», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του κατακρεουργημένου σκύλου.

Οι επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα πλέον δεν αποτελούν …είδηση, εξαιτίας της συχνότητάς τους. Είναι σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση, ανάλογα περιστατικά. Η Πολιτεία οφείλει να ενσκήψει στο πρόβλημα και να προχωρήσει σε καταγραφή των πληθυσμών των αγριμιών από επίσημο φορέα, καθώς η επιμονή ορισμένων φιλοπεριβαλλοντικών οργανώσεων να εμφανίζουν τους λύκους σαν είδος που χρειάζεται προστασία με χαμηλούς αριθμούς  έχει καταντήσει …ανέκδοτο! Και μάλιστα- εκ των πραγμάτων έχει αποδειχτεί-κακόγουστο για τους ανθρώπους της υπαίθρου!

Προσοχή, Αποκρουστικές εικόνες:

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία – Βίντεο

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία Η τρομακτική στιγμή που μια αρκούδα επιτίθεται σε ένα φορτηγό και ραγίζει το παρμπρίζ κατά...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ