spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠιτ μπουλ κατασπάραξαν μωρό 15 μηνών - Το άρπαξαν από την αγκαλιά...

Πιτ μπουλ κατασπάραξαν μωρό 15 μηνών – Το άρπαξαν από την αγκαλιά του θείου του

|

Πιτ μπουλ κατασπάραξαν μωρό 15 μηνών – Το άρπαξαν από την αγκαλιά του θείου του

Επιτέθηκαν στο παιδί την ώρα που ήταν στον κήπο. Η μητέρα προσπάθησε να επέμβει, αλλά δέχθηκε επίθεση. Πέθανε από τα τραύματά του. Τα σκυλιά είναι ιδιοκτησία μιας φίλης της μητέρας

Ένα αγόρι 15 μηνών δαγκώθηκε από δύο πιτ μπουλ, στο Σαλέρνο της νότιας Ιταλίας, σήμερα το πρωί και κατέληξε από τα τραύματά του.

Σύμφωνα με μια πρώτη αναπαράσταση, το αγοράκι βρισκόταν στην αγκαλιά του θείου του όταν τα σκυλιά το «άρπαξαν« κυριολεκτικά από τα χέρια του. Η μητέρα του επενέβη αμέσως και προσπάθησε να το σώσει, μόνο που τραυματίστηκε.

Οι Καραμπινιέροι βρέθηκαν επί τόπου στο σημείο. Τα σκυλιά ανήκουν σε φίλο της μητέρας του θύματος. Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία μπροστά από ένα διώροφο σπίτι.

Πιτ μπουλ κατασπάραξαν μωρό

Οι δύο σκύλοι σύμφωνα με τη LaPresse, επιτέθηκαν στο παιδί ενώ βρισκόταν στον κήπο. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου  που έφτασε στο σημείο, δεν μπορούσε παρά να διαπιστώσει το θάνατο του.

Τα σκυλιά λέγεται ότι ανήκουν σε φίλους της οικογένειας του παιδιού (ιταλίδα μητέρα, πατέρας ξένης υπηκοότητας), οι οποίοι δεν ζουν πλέον με το ζευγάρι, αλλά άφησαν τα σκυλιά εκεί.

«Ίσως τα σκυλιά νόμιζαν ότι το παιδί ήταν επικίνδυνο γιατί δεν το είχαν δει ποτέ» ανέφερεη  Μιλένα Σαντόρο, η αδερφή της μητέρας του παιδιού που δάγκωσε και σκότωσε τα δύο πίτμπουλ, στους δημοσιογράφους . «Τα σκυλιά – εξήγησε η θεία του παιδιού – ήταν ήδη κλειδωμένα στο δωμάτιο όταν έφτασα. Δεν είδα καν τον μικρό, που ήταν ανιψιός μου. Η μητέρα είναι αδερφή μου. Μου είπε ότι τα σκυλιά του επιτέθηκαν ευθέως.»

Πίτμπουλ που δεν επιβλέπονται από τον ιδιοκτήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πίτμπουλ διέφυγαν από αυλή δίπλα στο σπίτι του παιδιού, φτάνοντας στον κήπο του σπιτιού του θύματος. Η γυναίκα, ιδιοκτήτρια των σκύλων, δεν επέβλεπε τα δύο πίτμπουλ και δεν κατοικεί πλέον στην περιοχή.

Πιτ μπουλ

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών – Βίντεο

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών Μανιασμένες αναζητώντας μέλι, οι αρκούδες προκαλούν ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια σειρά επιδρομών σε μελισσοκομεία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ