spot_img
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠροσοχή, σπείρα σκηνοθετεί οικογενειακά δράματα!

Προσοχή, σπείρα σκηνοθετεί οικογενειακά δράματα!

«Μαμά, δώσε ό, τι θέλουν θα μου κόψουν το πόδι…»

|

Προσοχή, σπείρα σκηνοθετεί οικογενειακά δράματα!

  • Ασυνείδητοι στήνουν τηλεφωνικά οικογενειακά δράματα, με στόχο να αποσπάσουν χρήματα από τα υποψήφια θύματά τους, ποντάροντας στον πανικό που τους προκαλούν!

«Μαμά, δώσε ό, τι θέλουν! Θα μου κόψουν το πόδι…», ακούστηκε η απεγνωσμένη γυναικεία φωνή στο τηλέφωνο, αφού προηγουμένως ένας άνδρας, προσποιούμενος τον γιατρό νοσοκομείο ενημέρωνε: «κυρία μου, η κόρη έσπασε το πόδι της σε τρία σημεία. Είναι πολύ σοβαρά. Θα της το κόψουμε, εκτός κι αν κάνουμε επέμβαση που όμως κοστίζει ακριβά! Χρειάζονται 75.000 ευρώ! Θα σας πούμε πού να τα φέρετε!».

Πανικόβλητη η κυρία, απάντησε: «Δεν έχω τόσα χρήματα! Πού να τα βρω! Θα μιλήσω με τον γαμπρό μου!», για να συνεχίσει ο «γιατρός»: «Ο γαμπρός είναι κι αυτός εδώ, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί έχει δώσει τρεις φιάλες αίμα για την κόρη σας». 

– Το περιστατικό διαδραματίστηκε προχθές στα Γρεβενά.

Σε επικοινωνία με το νοσοκομείο της πόλης, από το γραφείο διοίκησης, ενημέρωσαν την ιστοσελίδα μας ότι προχθές και χθες δέχτηκαν άλλα δυο ανάλογα τηλεφωνήματα και οι γονείς εργαζομένων.

«Ήταν ακριβώς το ίδιο σκηνοθετημένο περιστατικό με έναν δήθεν γιατρό και μια κοπέλα που έκλαιγε, παρίστανε την κόρη και ζητούσε βοήθεια για να σωθεί», ανέφερε υπάλληλος από το γραφείο διοίκησης.

Από την πλευρά της Ασφάλειας Γρεβενών, αξιωματικός σημείωσε: «Είναι απατεώνες, που επενδύουν στον πανικό των θυμάτων που επιλέγουν τυχαία τηλεφωνικά. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε όλη τη χώρα. Τώρα, έγιναν στην πόλη μας. Συμβουλεύουμε τον κόσμο να επικοινωνεί με τους δικούς του, σε αντίστοιχες περιπτώσεις και να απευθύνεται σε μας», είναι η συμβουλή του.

Όπως ανέφερε υπήρξαν περιπτώσεις που τα υποψήφια θύματα έδρασαν έξυπνα, έδωσαν ραντεβού για να δώσουν χρήματα, αλλά ταυτόχρονα ειδοποίησαν την Αστυνομία, για το σημείο του ραντεβού, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των απατεώνων.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα εθεάθη έξω από τα Γρεβενά – Βίντεο

Αρκούδα εθεάθη έξω από τα Γρεβενά Ο πληθυσμός της καφέ αρκούδας στη χώρα συνεχίζει να αυξάνεται και οι θεάσεις των μεγάλων θηλαστικών καταγράφονται όλο και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ