spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑγριογούρουνα εισέβαλαν στο νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα - Βίντεο

Αγριογούρουνα εισέβαλαν στο νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα – Βίντεο

|

Αγριογούρουνα εισέβαλαν στο νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα άνοιξε πρόσφατα το νέο της προπονητικό γήπεδο υψηλής τεχνολογίας, το Viola Park, και τα αγριογούρουνα βγήκαν στο γήπεδο για να κάνουν έρευνα αργά χθες το βράδυ.

Υπό την ηγεσία του Rocco Commisso, η Fiorentina έχτισε το υπερσύγχρονο προπονητικό της κέντρο στην περιοχή Bagno a Ripoli έξω από τη Φλωρεντία. Το Viola Park περιλαμβάνει όλες τις προπονητικές εγκαταστάσεις και ένα γήπεδο, όπου θα συνεργαστούν ομάδες ηλικιωμένων, νέων και γυναικών.

Η Φιορεντίνα εγκαινίασε επίσημα το αθλητικό κέντρο την Τετάρτη και δεν άργησε να ρίξει μια ματιά η τοπική άγρια ​​ζωή. Η Sport Italia μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει τα αγριογούρουνα σε ένα γήπεδο προπόνησης αργά χθες το βράδυ.

Μάλιστα, τα αγριογούρουνα θα εκμεταλλεύονταν τους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται στη Via del Padule, όπου βρίσκεται η δευτερεύουσα είσοδος στο νέο αθλητικό κέντρο της Φιορεντίνα, για να αναζητήσουν κάτι να φάνε. Μια ακόμη απόδειξη του πώς αφθονούν τα οπληφόρα στην επαρχία της Φλωρεντίας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! – Βίντεο

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! Επιχείρηση σωτηρίας στη Λίμνη Πρεσπών Περισσότερα από 50 μικρά αγριογούρουνα έσωσαν το περασμένο τριήμερο θηροφύλακες και κυνηγοί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ