spot_img
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠήγε στον στάβλο του και βρήκε τρεις λύκους! - Βίντεο

Πήγε στον στάβλο του και βρήκε τρεις λύκους! – Βίντεο

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου έξω από την Βέροια!

|

Λύκοι στην Βέροια: Πήγε στην κτηνοτροφική του μονάδα και απ’ έξω περίμεναν οι λύκοι!

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό πρωινό για τον ιδιοκτήτη της, που έζησε λίγο έξω από τη Βέροια, ανήμερα της Μεγαλόχαρης.

Ο Νίκος Γκαγκάζης, έχει την μονάδα του στο Λαζοχώρι, περίπου πέντε χιλιόμετρα από το την πόλη της Βέροιας. Η μέρα του, ξεκινούσε όπως πάντα. Φαινόταν πώς θα ήταν η καθιερωμένη …ρουτίνα, με το τάισμα των μοσχαριών που εκτρέφει για πάχυνση. Αλλά, τελικά, δεν ήταν!

«Έφτασα στη μονάδα και ήταν ανάστα ο Κύριος! Τα τσομπανόσκυλα στο πόδι, γαύγιζαν άγρια και τα μοσχάρια τα βρήκα ανήσυχα. Κάτι συμβαίνει, σκέφτηκα και χτένισα με τα μάτια μου την περιοχή. Και τότε είδα, έξω από το φράχτη τρεις λύκους που προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να μπουν μέσα», αναφέρει στην ιστοσελίδα μας.

  • Ο κτηνοτρόφος έβαλε τις φωνές για να τους απομακρύνει, αλλά εκείνοι το χαβά τους!

«Έκοβαν βόλτες έξω από την περίφραξη, ψάχνοντας τρόπο να μπουν μέσα. Τους φώναζα, αλλά ούτε που ίδρωσε το αφτί τους! Κάποια στιγμή, ξάπλωσαν κιόλας, ακριβώς έξω από το φράχτη. Πλησίασα και κλότσησα τη λαμαρίνα, για να πάρουν θάρρος και τα τσομπανόσκυλα, που τα χούγιαξα και τότε μόνο υποχώρησαν αργά-αργά προς τα πυκνά», είναι η περιγραφή του.

  • Λύκοι στην Βέροια – Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυο λύκοι ήταν τεράστιοι κι ο ένας φαινόταν χρονιάρικος. «Κι άλλη φορά είχαν έρθει στη μονάδα. Τότε, άνοιξα την πόρτα και τα σκυλιά τους έδιωξαν. Τους κυνήγησαν γύρω στο χιλιόμετρο και μετά επέστρεψαν. Έχω καλούς φύλακες. Είναι ελληνικά ποιμενικά! Οι λύκοι μόνο σπάνιοι δεν είναι, όπως μας λένε κάποιοι. Έχει γεμίσει ο κάμπος και γυροφέρνουν κοντά στα σπίτια. Αυτοί, θα ξανάρθουν πάλι στη μονάδα μου. Έχουν βάλει στο μάτι τα μοσχάρια μου», κατέληξε ο κ. Γκαζκάζης.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γενναίο τσοπανόσκυλο παλεύει με δυο λύκους που σκότωσαν ένα μοσχάρι – Βίντεο

Γενναίο τσοπανόσκυλο παλεύει με δυο λύκους που σκότωσαν ένα μοσχάρι σε στάβλο Ένας σκύλος, ιταλικός ποιμενικός - Αμπρούτσο Μαρεμάνο, αντιμετωπίζει και απωθεί μακριά δύο λύκους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ