spot_img
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΙνδία: Γυναίκα πέταξε τον κωφάλαλο 6χρονο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους

Ινδία: Γυναίκα πέταξε τον κωφάλαλο 6χρονο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους

|

Ινδία: Γυναίκα πέταξε τον κωφάλαλο 6χρονο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους

Πέταξε τον γιο της, έξι ετών, σε ένα ποτάμι όπου τον κατασπάραξαν οι κροκόδειλοι- λέει ότι ο σύζυγός της «ευθύνεται» αφού της είπε επανειλημμένα να σκοτώσει το αγόρι γιατί «το μόνο που κάνει είναι να τρώει»

Μια μητέρα που πέταξε τον ανάπηρο εξάχρονο γιο της σε ένα ποτάμι γεμάτο από κροκόδειλους, όπου κατασπαράχθηκε μέχρι θανάτου από τα ερπετά, τώρα κατηγορεί τον σύζυγό της, ισχυριζόμενη ότι εκείνος την οδήγησε σε αυτό.

Η Σαβίτρι Κουμάρ, 32 ετών, από μια συνοικία στη δυτική ινδική πολιτεία Καρνατάκα, είχε έντονες διαμάχες με τον πατέρα του αγοριού, Ράβι Κουμάρ, 27 ετών, ο οποίος την διέταξε επανειλημμένα να «πετάξει το παιδί μακριά»,  αναφέρουν οι Times of India.

Ο 26χρονος Σαβίτρι Κουμάρ είχε μια έντονη διαμάχη με τον πατέρα του αγοριού, Ράβι Κουμάρ, 27 ετών. Της διέταξε επανειλημμένα να «πετάξει το παιδί μακριά». Τώρα ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της είναι «υπεύθυνος» για τον θάνατο του γιου τους

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο σύζυγός της φέρεται να αμφισβήτησε την απόφασή της να γεννήσει τον Βίνοντ, ο οποίος γεννήθηκε κωφάλαλος.

Όταν οι γονείς, που έχουν επίσης έναν γιο δύο ετών, μάλωναν ξανά για τον μεγαλύτερο τους το Σάββατο το απόγευμα, η Σαβίτρι ήταν «ταραγμένη» και σύμφωνα με πληροφορίες πέταξε τον γιο της σε ένα κανάλι που χύνεται στον ποταμό Καλί, ο οποίος είναι γεμάτος με κροκόδειλους.

κροκόδειλος

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε στην αστυνομία: «Ο σύζυγός μου είναι υπεύθυνος. Μου έλεγε συνέχεια να αφήσω το παιδί να πεθάνει και ότι το μόνο που κάνει το παιδί είναι να τρώει. Αφού μου το έλεγε συνέχεια πόσο να αντέξω ακόμα.; Πού θα πάω να μοιραστώ τον πόνο μου;» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 32χρονη μετά τη σύλληψή της.

6χρονος
Ο Βίνοντ γεννήθηκε κωφάλαλος και πέθανε αφού τον πέταξαν στο κανάλι
Γυναίκα πέταξε τον κωφάλαλο 6χρονο γιο της σε ποτάμι
Η 32χρονη Σαβίτρι Κουμάρ, που πέταξε τον γιο της σε ένα ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
δύτες
Οι γείτονες που το είδαν κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έστειλε δύτες για να αναζητήσει το αγόρι στο νερό

Βρέθηκε η σορός του παιδιού, συνελήφθησαν γονείς: Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα

Το περιστατικό αναφέρθηκε στις αρχές από ενδιαφερόμενους γείτονες που είδαν το συμβάν. Παρά τις άμεσες προσπάθειες αναζήτησης στις οποίες συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής και δύτες, αλλά το παιδί δεν μπόρεσε να εντοπιστεί καθώς το σκοτάδι εμπόδιζε τις επιχειρήσεις τους. 

Το επόμενο πρωί, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανασύρουν το σώμα του παιδιού που έφερε σοβαρά τραύματα και σημάδια από δάγκωμα, με ένα χέρι που έλειπε να υποδηλώνει επίθεση κροκόδειλου.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν και οι δύο γονείς, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κροκόδειλος πήρε έναν υπνάκο στους τροχούς πολεμικού αεροσκάφους – Βίντεο

Ένας κροκόδειλος αποφάσισε να πάρει τον ύπνο του μπροστά από τους τροχούς πολεμικού αεροσκάφους Ένας τεράστιος κροκόδειλος φάνηκε να αποκοιμιέται στις ρόδες ενός αεροπλάνου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ