spot_img
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗΠΑ: Αρκούδα μετέφερε το πτώμα ενός άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΗΠΑ: Αρκούδα μετέφερε το πτώμα ενός άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

|

ΗΠΑ: Αρκούδα μετέφερε το πτώμα ενός άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο 

Μια αρκούδα πιστεύεται ότι έσυρε το πτώμα ενός θύματος δυστυχήματος στη δυτική Μασαχουσέτη από το αυτοκίνητό του την Κυριακή, σύμφωνα με την Αστυνομία

Οι ερευνητές λένε ότι ο 31χρονος Ντάνιλε Ντουσάρμ, πιθανότατα σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα του δυστυχήματος στη διαδρομή 91 νότια στο Χάτφιλντ. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα στοιχεία δείχνουν ότι «είτε εκτινάχθηκε πλήρως είτε εκτινάχθηκε μερικώς και αργότερα σύρθηκε από το αυτοκίνητο από την αρκούδα».

Ένας άλλος οδηγός κάλεσε την αστυνομία στις 11 το πρωί της Κυριακής όταν παρατήρησε ένα αυτοκίνητο στο δάσος στην άκρη του δρόμου. Οι τροχονόμοι βρήκαν ένα «βαριά κατεστραμμένο» Honda Civic του 2016 ανάμεσα στα δέντρα.

Αστυνομικοί είδαν την αρκούδα στο δάσος δίπλα στο σημείο του ατυχήματος

«Όταν οι πρώτοι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή, ο νεκρός άνδρας επιβάτης του οχήματος βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο και μια αρκούδα παρατηρήθηκε στο δάσος κοντά στη σκηνή», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. «Τα στοιχεία δείχνουν ότι η αρκούδα σε κάποιο σημείο είχε έρθει σε επαφή με το σώμα του θύματος».

 Αρκούδα μετέφερε το πτώμα

Η αρκούδα έφυγε από την περιοχή ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο.

Τα αίτια του δυστυχήματος εξακολουθούν να διερευνώνται. Ο Ντουσάρμ ήταν το μόνο άτομο στο αυτοκίνητο. Η αστυνομία λέει ότι με κάποιο τρόπο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε πολλές φορές στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και βγήκε από τη δεξιά πλευρά του δρόμου. Κατέβηκε ένα ανάχωμα πριν χτυπήσει σε διάφορα δέντρα, σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας.

Μαύρες αρκούδες που δραστηριοποιούνται στη Μασαχουσέτη

Το Χάτφιλντ είναι μέρος της εδραιωμένης σειράς των μαύρων αρκούδων στη Μασαχουσέτη. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν περισσότερες από 4.500 αρκούδες στην πολιτεία.

Οι υπεύθυνοι της άγριας ζωής τον Μάρτιο υπενθύμισαν στους κατοίκους ότι οι αρκούδες βγαίνουν από τη χειμερία νάρκη και ψάχνουν για τροφή. 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρήστος Σώκος – Θηραματολόγος: “Πού το περίεργο να πέρασε η αρκούδα από τα Βασιλικά και τώρα να βρίσκεται 70 χιλιόμετρα μακριά;”

Τι λέει ο θηραματολόγος για τα ίχνη αρκούδας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης; Την επιστημονική του άποψη κατέθεσε ο θηραματολόγος Χρήστος Σώκος στην ιστοσελίδα της Δασικής Υπηρεσίας,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ