spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυνηγεσία 2023: Στο μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της δράσης

Κυνηγεσία 2023: Στο μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της δράσης

|

Κυνηγεσία 2023: Στο μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της δράσης

Προχωράμε χέρι-χέρι με τους εκθέτες μας!

Εκπλήξεις και καινοτομίες επιφυλάσσει στους επισκέπτες της, η «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023» HUNTING-OUDOOR», που ανοίγει τις πύλες της στις 31 Μαρτίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο- MEC της Παιανίας.

Είναι η έκθεση-θεσμός για τους κυνηγούς και γενικά τους ανθρώπους της δράσης κοντά στη φύση, στο βουνό και τη θάλασσα, με εκατοντάδεςπερίπτερα που καλύπτουν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών! Γιαυτό και την τιμούν με την παρουσία τους κορυφαίοι εκθέτες.
Στο σημερινό φύλλο τους τα «ΚΝ» φιλοξενούν μερικούς από αυτούς, οι οποίοι και μας δίνουν μια πρώτη γεύση για τη συμμετοχή τους, αφήνοντας το κυρίως …πιάτο για το τριήμερο της μεγάλης γιορτής! H DISPAN δημιουργεί ρούχα για υπαίθριες δραστηριότητες.

Όλα ξεκίνησαν το 1959 όταν ο Δημήτριος Σπανούδης ίδρυσε την εταιρία παραγωγής ειδών σπoρ και νεωτερισμών. Το 1971 η DISPAN άρχισε να κατασκευάζει κυνηγετική σειρά ρούχων και αξεσουάρ. Η αρχική γκάμα αποτελείτο από 20 σχέδια. Σήμερα, καλύπτει με είδη ένδυσης, υπόδησης, όπλα φυσίγγια και αλιείας τις ενότητες κυνήγι, ιχθυοκαλλιέργεια, επεξεργασία τροφίμων και αγροτικά εφόδια. Συνεχίζοντας τις εξελίξεις και τις τροποποιήσεις στο σχεδιασμό, επιτεύχθηκαν πολλές καινοτομίες. Αρκετές από αυτές κατοχυρώθηκαν με σήμα ευρεσιτεχνίας.

«Και φέτος η εταιρία DISPAN OE θα συμμετέχει στην Έκθεση Κυνηγεσία. Τιμώντας τον θεσμό του ετήσιου ραντεβού του κυνηγετικού κόσμου, η εταιρία μας θα εκθέσει στο περίπτερο μας τα προϊόντα και εμπορεύματα των οίκων που αντιπροσωπεύουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά με φορείς του κλάδου μας. Πρωτίστως, θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε τους κυνηγούς και χρήστες των ειδών μας , να ακούσουμε τις επισημάνσεις τους και να τους επιδείξουμε τα νέα μας προϊόντα και να αξιολογήσουμε την απήχησή τους.

Η Έκθεση είναι ο τόπος συνάντησης του κλάδου με πολλαπλά οφέλη όπως η ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και η διεύρυνση του δίαυλου επικοινωνίας με τους τελικούς χρήστες των ειδών μας», επισημαίνει η CEO της DISPAN, Ελένη Γεράρδου. Στις υπαίθριες δραστηριότητες εστιάζει και η εταιρία balalas.

Το κατάστημα ιδρύθηκε το 1999 από τη Φωτεινή Βαρβαρέσου και τον Νίκο Κορομηλά, στη επαρχιακή οδό Ανδραβίδας-Τραγανού (Ανδραβίδα), σε ιδιόκτητο παλιό πέτρινο κτήριο, με υπηρεσίες κυνοτροφείου και εκτροφής ίππων. « Η εταιρία μας έχει κάποιες χρονολογίες σταθμούς. Αυτές είναι το 2008, με ανακαίνιση εγκαταστάσεων και εμπλουτισμό με νέα προϊόντα και επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων από τις καλύτερες εταιρίες!

Το 2016, είναι η ίδρυση νέου καταστήματος στο κέντρο της Βάρδας (Ν. Ηλείας) με συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, Νέες συνεργασίες με νέα είδη και γνώμονα πάντα καλά και γνήσια προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Το 2018, προχωρήσαμε
στην ίδρυση νέου ηλεκτρονικού καταστήματος balalas.gr , όπου οι πελάτες μας από όλη την Ελλάδα μπορούν να προμηθευτούν πάνω από 1000 κωδικούς γνήσιων ειδών υπαίθριων δραστηριοτήτων σε μοναδικές τιμές για ένδυση, υπόδηση, ιππασία, κυνήγι, αλιεία, πεζοπορία, σπορ, επιβίωση, στρατιωτικό και εξοπλισμό σωμάτων ασφαλείας, καθώς και
αξεσουάρ …», ενημερώνει ο Νίκος που ετοιμάζεται για να μας ξεναγήσει στο περίπτερό του.

Το οπλοπωλείο-οπλοδιορθωτήριο «BIG HUNTER» εμφανίζεται στην Ελληνική αγορά το 1992. Δημιουργός του είναι ο Ανδρέας Πλαστουργός Ανδρέας, μανιώδης κυνηγός και σκοπευτής από το 1980, στο αγώνισμα του TRAP.

Από την ηλικία των 15 ετών πηγαίνει στο κυνήγι, γεμίζει φυσίγγια, μαθαίνοντας κοντά στον Δημήτρη Στόκα, μεγάλο δάσκαλο της γόμωσης, πλουτίζει τις γνώσεις του και με την πάροδο των χρόνων το 1984, ανήκει πλέον στην Εθνική ομάδα σκοποβολής, μαζί με τους καλύτερους της εποχής, όπως τον Κουρνούτο, τον Μιχαλόπουλο, τον Βαρδάκη, τον Χατζησάββα, τον Ελπικίδη, τον Σύρο… ταξιδεύει στο εξωτερικό για αγώνες, επισκεπτόμενος τους μεγάλους οίκους όπλων, την BERETTA, την PERAZZI, γνωρίζοντας τους κορυφαίους τεχνίτες των όπλων, όπως τον Giovanni Metelli, στην BERETTA τον καλύτερο «κοντακά» του κόσμου, ο οποίος έφτιαχνε τα κοντάκια μόνο για Εθνικές ομάδες, τον Ivan Obesalini στην PERAZZI και πολλούς άλλους σπουδαίους, πλουτίζοντας με μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις, οι οποίες στην πορεία, αποδεικνύονται θησαυρός πραγματικός.

Το σωστό κοντάκι είναι το πολυτιμότερο μέρος του όπλου. Οι απαιτήσεις μεγάλωσαν και ο κυνηγός πρέπει να γνωρίζει ότι το όπλο που αγοράζει είναι σωστά προσαρμοσμένο στα μέτρα του», είναι η μόνιμη επωδός του και στο πλαίσιο της εφετινής έκθεσης, κάνει τις …συστάσεις του.

«Είμαστε η ARMERIA BIG HUNTER στο Περιστέρι. Στο κατάστημά μας υπάρχουν 450 λειόκαννα όπλα, καινούργια και καλομεταχειρισμένα, καραμπίνες, δίκαννα, SUPER POSE, αεροβόλα τουφέκια και αεροβόλα πιστόλια. Επίσης πιστόλια όλων των διαμετρημάτων, περίστροφα και σκοπευτικά τουφέκια 308 WIN και 223 REM, οπλοφορίας και αθλητικής
σκοποβολής. Διαθέτουμε πλούσια γκάμα σε φυσίγγια κυνηγίου και σκοποβολής TRAP, SKEET, SPORTING και κατ’ αποκλειστικότητα τα κορυφαία ιταλικά κυνηγετικά και σκοπευτικά φυσίγγια CLEVER MIRAGE.

Το οπλοδιορθωτήριο λειτουργεί κατά τα ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ και αγοράζοντας όπλο από την ARMERIA BIG HUNTER παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ μέτρηση και σετάρισμα στα μέτρα του κυνηγού και του σκοπευτή. Επίσης, είμαστε αντιπρόσωποι Αθηνών της TITANO B12It4 BREDA, καθώς και της COSMI για όλη την Ελλάδα. Εγγύησή μας αποτελεί η 40ετής κυνηγετική και σκοπευτική πείρα μας. Μην ξεχνάμε ότι το κυνήγι είναι θεσμός και η αγάπη του κυνηγού για τη φύση δεδομένη.

Θα είμαστε στην Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023» στο εκθεσιακό κέντρο MEG, στη Λεωφόρο 301, στην Παιανία Αττικής. Στο περίπτερό μας θα βρείτε όλα τα όπλα-κυνηγετικά και σκοπευτικά- τελευταία μοντέλα. Είμαστε η BIG HUNTER, η μεγάλη ARMERIA!!! Σας περιμένουμε!», είναι η πρόσκληση του κ. Πλαστουργού. Η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ, από το 1983, αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης και κατοικίας. Στο πλούσιο πελατολόγιό της ανήκουν μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμοί του δημοσίου, αλλά και χιλιάδες ιδιώτες.

Με πολυετή εξειδίκευση στην προστασία και ασφάλεια, η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες πρωτοποριακές λύσεις που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα. Η συνεργασία με τους κορυφαίους προμηθευτές χρηματοκιβωτίων και η προσεκτική μελέτη των αναγκών κάθε πελάτη, προσφέρει προϊόντα υψίστης ποιότητας, αξιόπιστα στη λειτουργία τους, εύκολα στη χρήση και τη συντήρηση τους, με επιλογές αναβάθμισης.

Στο μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της δράσης

Τα χρηματοκιβώτια Leon Hellas είναι σχεδιασμένα για να εξασφαλίσουν και να παρέχουν τη
μέγιστη δυνατή ασφάλεια και να αποτρέψουν οποιαδήποτε απόπειρα διάρρηξης. Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες επιφάνειες όπως τοίχος, δάπεδο ή ακόμη και επάνω σε ράφια. Παράλληλα, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά για τη φύλαξη των όπλων, που όποιος κατέχει στο σπίτι του ξέρει πόσο σημαντικό είναι κάτι τέτοιο.

Πρόκειται για οπλοκιβώτια κλειστά, βιτρίνες και για πιστόλια. Ύστερα από 39 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας της πρώτης γενιάς στο τιμόνι της εταιρίας, η δεύτερη γενιά ενισχύει με τη σειρά της την εταιρία με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της, πάντα φυσικά με την καθοδήγηση και την εμπειρία των μεγαλύτερων.

Κυνηγεσία για τη ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ είναι μια γιορτή κυνηγιού, είναι η αντάμωση όλων των φίλων που έχουν το ίδιο πάθος για το κυνήγι και τη φύση. Κάθε χρόνο ανελλιπώς η εταιρία μας βρίσκεται και συμμετέχει στην έκθεση κυνηγιού προσφέροντας στους κυνηγούς προϊόντα ασφαλείας. Το θέμα της ασφάλειας του όπλου είναι σημαντικό, τόσο για να προφυλάξουμε την οικογένεια και τα παιδιά, όσο και την προστασία του ίδιου του όπλου από κλοπή.

Στο μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της δράσης

Διαθέτουμε οπλοκιβώτια από τριών θέσεων, μονόχρωμα ή σε απόχρωση ξύλου, κλειστά ή με
αλεξίσφαιρο τζάμι. Ασφαλίζουν με κλειδί χρηματοκιβωτίου ή ηλεκτρονικό συνδυασμό. Όλοι οι κυνηγοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν στο περίπτερο μας διάφορους τύπους οπλοκιβωτίων και να συζητήσουμε μαζί την ιδανικότερη λύση για αυτούς. Κατά τη διάρκεια
της έκθεσης, θα υπάρχουν προσφορές. Η στήριξη και η αγάπη όλου αυτού του κόσμου, μας κάνει να προχωράμε και να προσφέρουμε στο κυνηγό τα καλύτερα», στέλνει τη δική της …πρόσκληση η γενική διευθύντρια της ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ, Μαρία Σωτηρίου Σχίζα.

Στο μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της δράσης

Στο μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της δράσης

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κυνηγεσία 2024»: Μια… ανάσα πριν από την έναρξη της έκθεσης

«Κυνηγεσία 2024»: Μια... ανάσα πριν από την έναρξη της έκθεσης Βρισκόμαστε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, εδώ που το 2017 ξεκίνησαν όλα, εδώ που...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ