spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ «Κυνηγεσία 2023» είναι ο…‘Ύμνος των Κυνηγών!

Η «Κυνηγεσία 2023» είναι ο…‘Ύμνος των Κυνηγών!

|

Η «Κυνηγεσία 2023» είναι ο…‘Ύμνος των Κυνηγών!

Δεν είναι τυχαίο που η έκθεση των κυνηγών διοργανώνεται μέσα στην άνοιξη. Η φύση βγαίνει από τη …νάρκη της, στολίζοντας τα κλωνάρια των δένδρων με καινούργια άνθη, όνειρα και ελπίδες.

Εν μέσω των Χαιρετισμών προς την Παναγία και λίγο πριν το Πάσχα, η «Κυνηγεσία 2023» θα γίνει η μεγάλη αγκαλιά που θα δεχτεί τους ανθρώπους της φύσης, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κυνηγοί, κυνόφιλοι και ψαράδες, αλλά και όλοι οι άνθρωποι της υπαίθρου ας γίνουν, στις 31 Μαρτίου, 1 και 2 Απριλίου, ποτάμια που θα καταλήξουν στην πλατιά …θάλασσα του Μεσογειακού Εκθεσιακού Κέντρου (Μ.Ε.C.) Παιανίας. Εκεί, όπου θα γίνει η μεγάλη γιορτή, η λαμπρή πανήγυρη, το τρανό αντάμωμα!

Στο μεγάλο …σαλόνι για το κυνήγι, άνδρες και γυναίκες, θα στήσουν το δικό τους …χορό, στο γαϊτανάκι της πανάρχαιας παράδοσης. «Εμείς, ήμασταν κάποτε γενναία παλικάρια…», θα αναπολήσουν οι παλιοί. «Εμείς, είμαστε τώρα! Αν θες, μπορείς να δοκιμάσεις..» θα περηφανευτούν όσοι είναι στον κολοφώνα της σωματικής αλκής τους.

Αλλά, ταυτόχρονα, η «Κυνηγεσία» είναι και ο σύγχρονος …ναός της Αρτέμιδος, όπου θα πάρουν το «χρίσμα» οι νεότερες γενιές, για να μπορούν να τραγουδήσουν: «Εμείς, θα γίνουμε πολύ καλύτεροί σας!

Η «Κυνηγεσία» είναι το… αντίδοτο, το μεγάλο «εμβολιαστικό κέντρο», απέναντι στους …κορονοϊούς που ενσπείρουν αντι-κυνηγετικοί κύκλοι στην ελληνική κοινωνία από τα μαθητικά κιόλας θρανία!

Ας πάμε όλοι, λοιπόν! Για να αναδείξουμε την «Κυνηγεσία 2023» – την κορυφαία δική μας έκθεση- στο πιο λαμπρό προσκύνημα, στον … Ακάθιστο Ύμνο των Κυνηγών, το καθάριο «Χαίρε» στην πανάγια φύση, με πίστη και βεβαιότητα ότι-παρά τα …καρφιά του- το κράτος του εχθρού θα συντριβεί και το Πάσχα των Ελλήνων – Κυνηγών θα έρθει!

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κυνηγεσία 2024»: Μια… ανάσα πριν από την έναρξη της έκθεσης

«Κυνηγεσία 2024»: Μια... ανάσα πριν από την έναρξη της έκθεσης Βρισκόμαστε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, εδώ που το 2017 ξεκίνησαν όλα, εδώ που...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ