Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Έκθεση Κυνηγεσία

Έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ

Με κεντρικό αντικείμενο το κυνήγι αλλά και με προεκτάσεις σε οτιδήποτε αφορά τη φύση, το βουνό και την περιπέτεια, η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ” αλλάζει τα δεδομένα και θέτει νέα standards επαγγελματισμού. Μία σύγχρονη διοργάνωση, που υλοποιείται από την παλαιότερη και εμπειρότερη ομάδα του κλάδου.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Μ.Ε.Κ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 10.00 Π.Μ. – 09.00 Μ.Μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ: 6 ΕΥΡΩ

Μέτρα προστασίας Covid-19 - Έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ

• Απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους

• Το προσωπικό διασφαλίζει την τήρηση του επιτρεπόμενου αριθμού επισκεπτών

• Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων (1,5 μέτρο κατ' ελάχιστον) σε όλους τους χώρους αναμονής (ταμεία, πωλητήριο)

• Για την είσοδο οι επισκέπτες πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (με ισχύ έως 6 μήνες από τη διάγνωση). Οι ανήλικοι επισκέπτες, από 4 - 11 ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου. Η ταυτοπροσωπία θα πραγματοποιείται με επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή διπλώματος οδήγησης.

Έκθεση ΚΥΗΓΕΣΙΑ 2022
Λεωφορεία Έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ

Δρομολόγια Λεωφορείων από Δουκίσσης Πλακεντίας προς το Μ.Ε.Κ. Παιανίας

Στον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας (Μετρό, Προαστιακός, Αττική οδός) θα υπάρχουν πούλμαν που θα μεταφέρουν, δωρεάν, τον κόσμο στο Εκθεσιακό Κέντρο και φυσικά, θα εκτελείται και το αντίστροφο δρομολόγιο. Ωράριο δρομολογιών 9.30-20.30.

Όλα αυτά γίνονται για την όσο το δυνατόν πιο άνετη πρόσβαση του κόσμου στο Μ.Ε.Κ..

Παράλληλα, η διοργάνωση αποφάσισε και φέτος να επιδοτήσει τα πούλμαν που θα φέρουν στην έκθεση επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας. Η επιδότηση αυτή θα είναι 100 ευρώ και θα δοθεί στους Κυνηγετικούς Συλλόγους που θα διοργανώσουν εκδρομές μελών τους στο Μ.Ε.Κ. της Παιανίας.


Ο σκοπός της "Κυνηγεσίας"

Η έκθεση "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ" δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κυνηγίου, της κυνοφιλίας, των αυτοκινήτων 4x4, των ηλεκτρονικών βοηθημάτων (για κυνηγούς, κυνηγόσκυλα, αυτοκίνητα) και άλλων συναφών αντικειμένων που σχετίζονται με τις υπαίθριες δραστηριότητες, να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα εύρωστο οικονομικά κοινό, όπως είναι οι 35.000-40.000 επισκέπτες που παρευρίσκονται στο φιλόξενο χώρο του εκθεσιακού χώρου MEC Παιανίας.


Χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα

Μετά την πολύ επιτυχημένη "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2019" που συγκέντρωσε οργανωμένες επισκέψεις από κυνηγετικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας, αναμένεται περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας, δεδομένης και της μεγάλης προβολής από την τηλεόραση, από κυριακάτικες εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας , αλλά και από την εκπομπή "Πρωινές Ιχνηλασίες", μια δική μας παραγωγή, με 15ετή διαδρομή και μεγάλη ακροαματικότητα, που βγαίνει στον αέρα από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ (ΕΡΑΣΠΟΡ) και φυσικά από το περιοδικό "Κυνηγεσία & Κυνοφιλία" και την εβδομαδιαία εφημερίδα "Κυνηγετικά Νέα". Επίσης, η πρόσκληση και οι ειδικές παροχές στους επαγγελματίες της λιανικής που ξεκίνησε πέρυσι θα γίνει σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αποδεκτών, ώστε εκτός από τους κυνηγούς να εξασφαλιστεί ότι θα παρίστανται όσο το δυνατόν περισσότεροι καταστηματάρχες από όλη την Ελλάδα.


Ειδικές τιμές φιλοξενίας σε μεγάλα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία

Τα Events της έκθεσης

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κάντε τις αγορές σας

Ελάτε να προμηθευτείτε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα, από τα καλύτερα μαγαζιά της αγοράς.

Παρακολουθήστε εκδηλώσεις

Αμέτρητες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι οποίες θα σας συναρπάσουν.

Διεξαγωγή σεμιναρίων

Μάθετε από ειδικούς τα πάντα για την βλητική, το κυνήγι και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Κληρώσεις δώρων

Λάβετε μέρος σε κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο της έκθεσης και κερδίστε απίθανα δώρα.

Στιγμιότυπα της Έκθεσης

Που θα βρείτε την Έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ

Διεύθυνση E-mail

Διεύθυνση

M.E.C. Παιανίας,
Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301,
Παιανία Αττικής
Τ.Κ 190 02

Τηλέφωνο

+30 210 68 32 885