spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑράχωβα: Μηνύσεις σε 110 κατηγόρους του πληκτρολογίου - Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας...

Αράχωβα: Μηνύσεις σε 110 κατηγόρους του πληκτρολογίου – Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας περνά στην αντεπίθεση!

|

Υπόθεση Όλιβερ – Αράχωβα: Μηνύσεις από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας σε 100 άτομα που τον υπέδειξαν ως υπαίτιο για τον θάνατο του σκύλου χάσκι.

  • Μπαράζ μηνύσεων για την υπόθεση κακοποίησης του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Καπλάνης» πέρασε στην αντεπίθεση και κινήθηκε νομικά εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν μέσω του διαδικτύου σαν… κακοποιητή του σκύλου.

Ο Παναγιώτης Καπλάνης κινήθηκε νομικά και ήδη πριν λίγα 24ωρα έγινε η πρώτη σύλληψη ατόμου για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του, Ντόρα Κρητικοπούλου, έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις. Η κύρια αφορά περισσότερα από 110 άτομα, ενώ οι άλλες δύο αφορούν διαφορετικό πρόσωπο. Ήδη, η μια είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη μιας γυναίκας, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Υπόθεση Όλιβερ - Αράχωβα: Μηνύσεις από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας
Υπόθεση Όλιβερ – Αράχωβα: Μηνύσεις από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας σε περισσότερα από 100 άτομα – Η δικηγόρος του κ. Παναγιώτη Καπλάνη, κ.Ντόρα Κρητικοπούλου.

Η μήνυση κατά της συγκεκριμένης γυναίκας, κατατέθηκε την Πέμπτη στο Α.Τ Χολαργού και την Παρασκευή στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. Η ίδια συνελήφθη στη Πάτρα όπου είναι και ο μόνιμος τόπος κατοικίας της. Η γυναίκα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών παρέμεινε στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών για μερικές ώρες και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερη ωσότου οριστεί δικάσιμος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

 

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας σε δήλωσή του στο protothema.gr, έκανε λόγο για εξοργιστικές και άκρως συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του μέσω διαδικτύου από τη συγκεκριμένη γυναίκα η οποία τον χαρακτήριζε ως τον υπαίτιο του θανάτου του Όλιβερ.

«Η συλληφθείσα δεν είναι κάτοικος Αράχωβας, ωστόσο εμμονικά είχε εξαπολύσει μία πρωτοφανή συκοφαντική δυσφήμηση και εκστρατεία σε βάρος μου, διεγείροντας και άλλα άτομα σε αρνητικά, δυσφημιστικά και απειλητικά μηνύματα και σχόλια, τρομακτικού περιεχομένου» αναφέρει ο Παναγιώτης Καπλάνης.

«Ο πελάτης μου, στοχοποιήθηκε χωρίς την παραμικρή ένδειξη, από κατηγόρους του πληκτρολογίου, που δεν τον γνωρίζουν ούτε τον ίδιο, ούτε την περιοχή. Είναι θύμα της χειραγώγησης του πλήθους μέσω του διαδικτύου. Η συκοφαντία, η εξύβριση και οι απειλές που δέχτηκε είναι πρωτοφανείς! Τον είπαν μακελάρη, βιαστή, σαδιστή, δολοφόνο, κτηνοβάτη! Τον άνθρωπο τον γονάτισαν ψυχολογικά! Έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι εξολοθρεύει σκυλιά, τα τσιγκελώνει και τα πουλάει ως μενού στην ταβέρνα του! Άρρωστες καταστάσεις!», περιγράφει στην ιστοσελίδα μας η κ. Κρητικοπούλου.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο ήδη έχουν σχηματιστεί τρεις ποινικές δικογραφίες σε βάρος ταυτοποιημένων προσώπων, ύστερα από τις μηνύσεις που έχει υποβάλει εναντίον του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

«Το πρώτο μύθευμα σχετικά με την υπόθεση του Όλιβερ που ξεκίνησαν οι κατήγοροι του διαδικτύου ήταν πως τον σκύλο τον κακοποίησε ο γιος του δημάρχου. Μόνο που ο δήμαρχος, δεν έχει γιο. Κατόπιν αναζήτησαν, άλλο εξιλαστήριο θύμα, που το βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Καπλάνη. Τα μυθεύματα συνεχίστηκαν ακόμη και μετά τη σύλληψη της γυναίκας στην Πάτρα.  Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για συνωνυμία, ότι δήθεν η μήνυση αφορά άλλο πρόσωπο με το ίδιο όνομα. Ωστόσο, τη διαψεύδουν τα ίδια τα γεγονότα, καθώς, ενώ ήταν ακόμη κρατούμενη στο Αστυνομικό Τμήμα, έκανε ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook , όπου δήλωνε ότι ήταν αθώα και κακώς έχει συλληφθεί», προσθέτει η κ. Κρητικοπούλου, η οποία τονίζει ότι ο πελάτης της από όλους εκείνους που έκαναν προσβλητικά και δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος του με αναρτήσεις τους μέσω τω διαδικτύου θα απαιτήσει και για ηθική βλάβη αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ από τον καθένα.

  • Η δικηγόρος του Παναγιώτη Καπλάνη θα είναι καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή μας «Πρωινές Ιχνηλασίες», την ερχόμενη Τρίτη.

Υπόθεση Όλιβερ: Σπίλωσαν ονόματα και υπολήψεις αλλά… το σενάριο δεν τους βγήκε!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυση και ένταλμα σύλληψης για την πρόεδρο της «Νέμεσις»

Ένταλμα σύλληψης για την πρόεδρο της «Νέμεσις»... Καταιγίδα εξελίξεων γύρω από την υπόθεση του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα. Μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε εναντίον όλων...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ