spot_img
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚυνήγιΆνθρωποι και ΤόποιΣτήριξη στους πλημμυροπαθείς από έναν κυνηγό

Στήριξη στους πλημμυροπαθείς από έναν κυνηγό

|

Στήριξη στους πλημμυροπαθείς από έναν κυνηγό

Ένα μέλος του Κ.Σ Θεσσαλονίκης και εκπαιδευτής σκύλων προέβη σε μια πολύ όμορφη και έμπρακτη κίνηση στήριξης κυνηγών της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχασαν τους σκύλους τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που ξέσπασαν στην περιοχή.

Ο Βασίλης Καϊναδόγλου είναι εκτροφέας και διαπιστευμένος εκπαιδευτής σκύλων. Ασχολείται με τα Σέττερ ενώ αναλαμβάνει την εκπαίδευση κυνηγετικών καθώς και άλλων σκύλων.

Στήριξη στους πλημμυροπαθείς από έναν κυνηγό

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Κ.Σ Θεσσαλονίκης:

«Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, συγχαίρει ένα ακόμα μέλος του κυνηγετικού συλλόγου Θεσσαλονίκης τον Βασίλη Καϊναδόγλου, για την ευγενική προσφορά – δωρεά οχτώ κυνηγετικών σκύλων στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Ο γνωστός εκπαιδευτής σκύλων και κυνηγός Βασίλης Καϊναδόγλου, με την πράξη του αυτή τιμά τον ίδιο, τον σύλλογο μας και κάθε Έλληνα κυνηγό».

Ανακοίνωση του Κ.Σ Καρδίτσας:

«Το ΔΣ του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον κύριο Καϊναδόγλου Βασίλειο για την δωρεά δύο κυνηγετικών σκύλων σε μέλη του συλλόγου μας τα οποία απώλεσαν τα σκυλιά τους κατά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου στο νομό μας. Ο θεός να σας πάντα καλά και να σας ανταποδώσει την ευγενική χειρονομία που κάνατε προς εμάς. Και πάλι ευχαριστούμε!».

Ο πρόεδρος – Κανδυλάς  Θωμάς 

Ο Βασίλης ευχαρίστησε τόσο τους συλλόγους όσο και τον κόσμο για τα θετικά τους σχόλια τονίζοντας πως «πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι!»

Στήριξη στους πλημμυροπαθείς από έναν κυνηγό

Μακάρι τέτοιες πράξεις να προβάλλονται και να γίνονται πρότυπο για τις νέες γενιές. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε το κυνήγι στη θέση που του αρμόζει.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πορτραίτα σκύλων που αγαπήσαμε: Η Μάχη…

Τη Μάχη την απέκτησα από έναν φίλο κυνηγό, που διατηρούσε στα κουμάσια του μια πολύ καλή σειρά κυνηγετικών σέττερ. Αν και ποϊντεράς, το σκυλί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ