spot_img
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΤεράστια αρκούδα εισβάλλει στο σπίτι και καταβροχθίζει χοιρινές μπριζόλες - Βίντεο

Τεράστια αρκούδα εισβάλλει στο σπίτι και καταβροχθίζει χοιρινές μπριζόλες – Βίντεο

|

Τεράστια αρκούδα εισβάλλει στο σπίτι και καταβροχθίζει χοιρινές μπριζόλες

Σε βίντεο καταγράφηκε μία αρκούδα να κρεμιέται από το παράθυρο σπιτιού σαν κασκαντέρ στο Κολοράντο των ΗΠΑ, στην προσπάθειά της να φύγει από το οίκημα

Η αρκούδα μπήκε στο σπίτι από παράθυρο στο ισόγειο και αφού έκανε μία εξερεύνηση των χώρων, τελικώς ανέβηκε και στον πάνω όροφο.

Στα πλάνα που δημοσιεύονται, φαίνεται να βγαίνει από το παράθυρο και να κρεμιέται στο κενό, προσπαθώντας να κατέβει. Έδειξε να μην θέλει να πηδήξει στο έδαφος και μετά από κάποια δευτερόλεπτα, μπήκε και πάλι στο σπίτι.

Τελικώς, «απέδρασε» με τον ίδιο τρόπο που μπήκε στο σπίτι, από το ισόγειο.

Ο ιδιοκτήτης, Ryan MacFarlane, εργαζόταν όταν έλαβε χώρα το περιστατικό. Όπως ανέφερε, το ζώο έφαγε το βραδινό της οικογένειας, αλλά και διάφορα σνακ που βρήκε. «Έβαλε τα νύχια του και άνοιξε αμέσως το παράθυρο, μπήκε μέσα και βοήθησε να πάρει τις χοιρινές μου μπριζόλες που είχα για δείπνο εκείνο το βράδυ, πήρε μερικά σνακ από το ντουλάπι και έσπασε τα φυτά – τίποτα πολύ τρελό. », είπε ο MacFarlane.

Σύμφωνα με τον Kris Middledorf, υπεύθυνο άγριας ζωής του Colorado Parks and Wildlife, η αρκούδα έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον τρεις απόπειρες διάρρηξης σπιτιών. «Αν η αρκούδα αιχμαλωτιστεί, θα υποβληθεί σε ευθανασία» δήλωσε ο Middledorf στο Steamboat Radio, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει «τουλάχιστον τρεις προσπάθειες να πιαστεί».

«Όταν μια αρκούδα αποτελεί κίνδυνο για την υγεία και ασφάλεια ανθρώπων (…) συχνά υποβάλλεται σε ευθανασία σύμφωνα με τις οδηγίες» αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας.

Οι κάτοικοι έχουν κληθεί να μην πλησιάζουν ποτέ τις αρκούδες αλλά και να λάβουν κατάλληλα μέτρα για την προστασία των σπιτιών τους.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα ρήμαξε μελίσσια κοντά στην Ελασσόνα

Αρκούδα ρήμαξε μελίσσια κοντά στην Ελασσόνα Νέο περιστατικό με καταστροφές σε τέσσερα μελίσσια από αρκούδα, η οποία όπως φαίνεται αναζητούσε τροφή, καταγράφεται στην περιοχή της...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ