spot_img
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτο «Μίθριο» Πολίχνης είδαν την αρκούδα!

Στο «Μίθριο» Πολίχνης είδαν την αρκούδα!

|

Στο κέντρο διασκέδασης «Μίθριο» στην περιοχή Πολίχνης είδαν, χθες, διερχόμενοι οδηγοί την αρκούδα, που έγινε αντιληπτή πριν λίγα 24ωρα, για πρώτη φορά, έξω από κατοικία στο Φίλυρο.

Μετά την επίσκεψή της το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε κυψέλες ενός Φιλυριώτη μελισσοκόμου, χθες, τα ξημερώματα, εμφανίστηκε πάνω στον κεντρικό δρόμο, στο Ρετζίκι, έξω από το Ψυχολογικό Κέντρο.

Ωστόσο, πριν φτάσει εκεί είχε περάσει από το αγρόκτημα του παλιού δισκοβόλου, Σάββα Πανάβογλου και γνωστού χειροπρακτικού σήμερα που συνεργάζεται με τον ΣΕΓΑΣ. Εκεί, προσέλκυσαν το άγριο ζώο, μάλλον τα άλογα του Σάββα, που είναι ελεύθερα σε περιφραγμένο χώρο.

«Ήταν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Άκουσα τα σκυλιά μας να γαβγίζουν σαν… λυσσασμένα. Νόμιζα πως ήταν κάποιος κλέφτης. Βγήκα και είδα στη γωνιά του φράχτη να έχουν στριμώξει κάτι. Ξαφνικά πετάχτηκε μια αρκούδα. Εκείνα, τέσσερα τσομπανόσκυλα «Καγκάλ», την πήραν στο κατόπι και την καταδίωξαν μέσα στη νύχτα. Την υπολόγισα γύρω στα 150 κιλά», ανέφερε στην ιστοσελίδα μας και πρόσθεσε ότι το σήμερα το πρωί επικοινώνησε με την Περιφέρεια και ενημέρωσε για το περιστατικό, απ’ όπου πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα «το δουν το θέμα».

Στη πορεία, που σε νοητή γραμμή η αρκούδα κινήθηκε προς το Ψυχολογικό Κέντρο, βρίσκεται ένα άλλο αγρόκτημα, με άλογο και λίγες κότες. Σήμερα, το πρωί, ο ιδιοκτήτης του, Φώτης Τσιτούδης, βρήκε την περίφραξη παραβιασμένη. Νόμισε πως έχουν μπει κλέφτες, αλλά είδε πατημασιές αρκούδας!

Η ιστορία με την αρκούδα, που περιφέρεται στην περιοχή, έχει συμπληρώσει ήδη τρία 24ωρα και τα στελέχη του «Αρκτούρου» και της «Καλλιστώ», ακόμη να εμφανιστούν, παρόλο που έχουν ενημερωθεί για το θέμα.

* Το «Μίθριο» είναι κοντά στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης «424» και «Παπαγεωργίου».

**Ο Σάββας Πανάβογλου, κατέχει το ρεκόρ της χώρας μας στη δισκοβολία, με επίδοση 63.18 και έχει πάρει μέρος στην Ολυμπιάδα της Αθήνας. Σπούδασε ειδικός χειροπράκτης στη Σουηδία και έχει υποστηρίξει διάσημους αθλητές του στίβου, όπως τον Κουβανό Μπράουν και Τζαμαϊκανούς.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρήστος Σώκος – Θηραματολόγος: “Πού το περίεργο να πέρασε η αρκούδα από τα Βασιλικά και τώρα να βρίσκεται 70 χιλιόμετρα μακριά;”

Τι λέει ο θηραματολόγος για τα ίχνη αρκούδας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης; Την επιστημονική του άποψη κατέθεσε ο θηραματολόγος Χρήστος Σώκος στην ιστοσελίδα της Δασικής Υπηρεσίας,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ