spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΚαι από τη Λακκιά πέρασε η αρκούδα της Θέρμης...

Και από τη Λακκιά πέρασε η αρκούδα της Θέρμης…

|

Συνεχίζει να σουλατσάρει ανενόχλητη και… η αρκούδα της Θέρμης!

Και σε άλλο σπίτι, του προέδρου του Ομίλου Μπιγκλ Ελλάδος, Μιχάλη Πεζίκογλου, που βρίσκεται έξω από το χωριό Λακκιά Θεσσαλονίκης, έκανε …επίσκεψη μια αρκούδα, πριν περίπου δυο εβδομάδες.

  • Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι δημοτικές αρχές, το Δασαρχείο και η «Καλλιστώ».

«Ήταν περίπου στις 11 παρά τέταρτο το βράδυ, στις 7 Ιουνίου. Άκουσα τα σκυλιά που γαύγιζαν και βγήκα να δω τι συμβαίνει. Στη γωνία της περίφραξης είδα μια αρκούδα και έβαλα τις φωνές κι εκείνη αποχώρησε. Πήρα τηλέφωνο, αμέσως, στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης, Κώστα Κουγιουμτζίδη. Δεν το σήκωσε και του έστειλα μήνυμα. Του έγραψα: τώρα, πέρασε αρκούδα από το σπίτι μου με κατεύθυνση προς τη Λακκιά», περιγράφει στην ιστοσελίδα μας, ο κ. Πεζίκογλου, ιδιοκτήτης του γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου “Crazy Hollidays”.

Το πρωί της επομένης, ο κ. Πεζίκογλου επικοινώνησε με το Δασαρχείο και την περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ», προκειμένου να επιληφθούν του θέματος.

«Επειδή, είχα φύγει ήδη στην εργασία μου, έστειλα το στίγμα του σπιτιού μου, για να διευκολύνω το κλιμάκιο που θα ερχόταν για αυτοψία».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών – Βίντεο

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών Μανιασμένες αναζητώντας μέλι, οι αρκούδες προκαλούν ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια σειρά επιδρομών σε μελισσοκομεία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ