spot_img
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑγριογούρουνο γκρεμίζει έναν τσιμεντένιο φράχτη μέρα μεσημέρι - Βίντεο

Αγριογούρουνο γκρεμίζει έναν τσιμεντένιο φράχτη μέρα μεσημέρι – Βίντεο

|

Αγριογούρουνο γκρεμίζει έναν τσιμεντένιο φράχτη μέρα μεσημέρι

Τίποτα δεν σταματά την αποφασιστικότητα ενός αγριογούρουνου που περιπλανιέται στον αστικό ιστό

Ένα σπάνιο βίντεο έρχεται από τη Γαλλία που αναδεικνύει τόσο τη δύναμη των πυκνότριχων οπληφόρων αλλά και το πρόβλημα που υπάρχει σε πολλές περιοχές της χώρας από την μεγάλη τους αύξηση.

Ένας οδηγός αυτοκινήτου κατέγραψε μια μάλλον απίστευτη σκηνή ενός αγριογούρουνου στην πόλη Mesvres. 

Το μεγαλόσωμο ζώο εμφανώς περιπλανώμενο στον αστικό ιστό, αναζητά διέξοδο ανάμεσα από τα σπίτια για να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο. Ωστόσο φαίνεται να είναι εγκλωβισμένο από τους γύρω φράχτες που περικλείουν το χώρο.

Οι οδηγοί που διασχίζουν το δρόμο με τα αυτοκίνητά τους καθώς αντικρύζουν τη σκηνή κόβουν ταχύτητα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να συγκρουστούν με ένα τέτοιο ζώο που θα επιφέρει άσχημες συνέπειες τόσο στη δική τους σωματική ακεραιότητα όσο και ζημία στα οχήματά τους. Ένας από αυτούς δεν χάνει την ευκαιρία και καταγράφει το συμβάν με το κινητό του.

Το αγριογούρουνο όταν στριμώχνεται ξέρει πολύ καλά τι να κάνει. Θα χρησιμοποιήσει τα χαρίσματα που το προίκισε η φύση. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες διαφυγής θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του για να ξεφύγει. Σπάσει κυριολεκτικά έναν τσιμεντένιο φράκτη καθώς εκείνος υποχωρεί στη πίεση που δέχεται από τον μεγάλο κάπρο.

Η Γαλλία  έχει δει μια μεγάλη αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων από τη δεκαετία του 1980 και σήμερα στη Γαλλία  υπάρχουν αγριογούρουνα σχεδόν παντού. Οι υψηλότερες πυκνότητες βρίσκονται στα διαμερίσματα της Βορειοανατολικής Γαλλίας  και στα διαμερίσματα της Νότιας, της Μεσογείου και της Κορσική.

ο μόνο σημερινό μέσο ελέγχου του πληθυσμού είναι το κυνήγι και κάπου στην περιοχή των 500.000 σκοτώνονται στη Γαλλία  κάθε εποχή.

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γαλλία: Γυναίκα φέρεται να δέχθηκε επίθεση από λύκο

Γαλλία: Γυναίκα φέρεται να δέχθηκε επίθεση από λύκο Το Σάββατο 27 Απριλίου μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής στο δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του λύκου...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ