spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΦρικιαστικές απειλές στον Π. Καπλάνη: «Θα σκοτώσουμε εσένα και την οικογένειά σου»!...

Φρικιαστικές απειλές στον Π. Καπλάνη: «Θα σκοτώσουμε εσένα και την οικογένειά σου»! – Βίντεο

|

Αράχωβα: Απειλές στον ιδιοκτήτη ταβέρνας Παναγιώτη Καπλάνη που υποδείχθηκε από διάφορους κατήγορους του… διαδικτύου, ως υπαίτιος για τον θάνατο του σκύλου – χάσκι, «Όλιβερ»!

Απύθμενη εκδήλωση μισανθρωπιάς!

Ένα δίμηνο φρίκης, τρόμου, σε μοτίβο θρίλερ, έζησαν ο Παναγιώτης Καπλάνης και η οικογένειά του, από κατήγορους του διαδικτύου που-δίχως καμιά ένδειξη-του φόρτωσαν το θάνατο του χάσκι «Όλιβερ», στην Αράχωβα.

«Θα σκοτώσουμε εσένα και την οικογένειά σου, δολοφόνε, βιαστή, κτηνοβάτη», ήταν οι απειλές, είτε μέσω του διαδικτύου είτε και τηλεφωνικά.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, μίλησε αποκλειστικά χθες στην εκπομπή μας «Πρωινές Ιχνηλασίες» και περιέγραψε τον… Γολγοθά που πέρασε.

Αράχωβα: Οι Απειλές στον ιδιοκτήτη ταβερνας – Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ άλλοτε τέτοια αρρώστια και μίσος, από χειραγωγημένους χρήστες του διαδικτύου. Ήδη έχουν υποβληθεί περισσότερες από 110 μηνύσεις για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης. Παράλληλα, είχαμε και μια σύλληψη με τη διαδικασία της αυτόφωρης διαδικασίας. Όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και θα κληθούν να καταβάλουν και αποζημιώσεις ύψους 200.000 ευρώ έκαστος», ανέφερε στην ίδια εκπομπή και η δικηγόρος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, Ντόρα Κρητικοπούλου.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Παναγιώτης Καπλάνης κινήθηκε νομικά και ήδη πριν λίγα 24ωρα έγινε η πρώτη σύλληψη ατόμου για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης. Η συλληφθείσα αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας στις αρχές πως την μπέρδεψαν με άλλο άτομο λόγω συνωνυμίας, κάτι το οποίο αναπαράχθηκε και από αρκετά μέσα ενημέρωσης. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, αμφησβητείται από την δικηγόρο του κ. Καπλάνη, κάθως όπως υποστηρίζει, το άτομο που συλλήφθηκε είναι όντως ένα από από τα άτομα που μηνύθηκαν.

Σύμφωνα με την ίδια, έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις. Η κύρια αφορά περισσότερα από 110 άτομα, ενώ οι άλλες δύο αφορούν διαφορετικό πρόσωπο. Ήδη, η μια είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη μιας γυναίκας, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Αράχωβα: Μηνύσεις σε 110 κατηγόρους του πληκτρολογίου – Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας περνά στην αντεπίθεση!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυση και ένταλμα σύλληψης για την πρόεδρο της «Νέμεσις»

Ένταλμα σύλληψης για την πρόεδρο της «Νέμεσις»... Καταιγίδα εξελίξεων γύρω από την υπόθεση του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα. Μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε εναντίον όλων...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ