spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤραυματισμός κυνηγού στην Αργολίδα: Έπεσε από τα βράχια και χτύπησε στο κεφάλι

Τραυματισμός κυνηγού στην Αργολίδα: Έπεσε από τα βράχια και χτύπησε στο κεφάλι

|

Τραυματισμός κυνηγού στην Αργολίδα: Έπεσε από τα βράχια και χτύπησε στο κεφάλι

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή του Δήμου Επιδαύρου, όταν ένας 68χρονος κυνηγός έπεσε από βράχια και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου. Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή Άγιος Βασίλειος Λυγουριού.

Ο 68χρονος, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για κυνήγι, έπεσε από τα βράχια κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το περιστατικό εντοπίστηκε άμεσα, με τις Αρχές να κινητοποιούνται γρήγορα.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία και το ΕΚΑΒ Αργολίδας. Ο τραυματίας πρώτα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού για τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες και κατόπιν στο Νοσοκομείο Αργολίδας για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Το κυνήγι είναι μια δραστηριότητα που έχει τους κινδύνους της, ειδικά σε ορεινές περιοχές, και αυτό το ατύχημα υπενθυμίζει την ανάγκη για μέγιστη προσοχή και προσεκτικότητα.

Πηγή: argolidaplanet

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδελφό του σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αχαΐα

Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδελφό του σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αχαΐα Ο κυνηγός που πυροβόλησε συνελήφθη για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια  Παραλίγο τραγωδία το...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ