spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΈνας ξεχωριστός τρόπος να φορτώσεις το αγριογούρουνο στην καρότσα του αγροτικού -...

Ένας ξεχωριστός τρόπος να φορτώσεις το αγριογούρουνο στην καρότσα του αγροτικού – Βίντεο

|

Ένας ξεχωριστός τρόπος να φορτώσεις το αγριογούρουνο στην καρότσα του αγροτικού

Ένας κυνηγός έφτιαξε μια μοναδική πατέντα στο αγροτικό του για την ανέλκυση των αγριόχοιρων

Η μεταφορά των μεγάλων θηρευμένων οπληφόρων όπως αυτή των αγριόχοιρων, αποτελεί μια κοπιαστική διαδικασία. Κάτι που οι κυνηγοί του μεγάλου θηράματος το γνωρίζουν πολύ καλά. Άλλοτε οι αποστάσεις για να «βγάλεις» ένα αγριογούρουνο προ το δρόμο είναι μεγάλες. ‘Άλλοτε η θήρευση επιτυγχάνεται αρκετά κοντά ή πάνω σε αυτόν.

Ακόμα και η «επιβίβαση» των θηραμάτων πάνω στα οχήματα δεν είναι κάτι εύκολο. Δεν είναι λίγες οι φορές που για να φορτώσει κανείς ένα ή και περισσότερα αγριογούρουνα σε ένα όχημα, χρειάζεται τη βοήθεια αρκετών ατόμων. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιο μεγάλο κάπρο. Πολλές φορές δεν κουνιέται από χάμω ακόμα και με δύο ή τρεις δυνατούς άνδρες.

Ένας κυνηγός, λοιπόν, μας δείχνει τον έξυπνο τρόπο που σκαρφίστηκε να φτιάξει για την ανέλκυση των θηραμάτων στο αγροτικό του, ένα Toyota Hilux. 

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα!

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! Επιχείρηση σωτηρίας στη Λίμνη Πρεσπών Περισσότερα από 50 μικρά αγριογούρουνα έσωσαν το περασμένο τριήμερο θηροφύλακες και κυνηγοί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ