spot_img
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαAρκούδα εμφανίζεται στη βεράντα σπιτιού ενώ ο ιδιοκτήτης κάθεται αμέριμνος - Βίντεο

Aρκούδα εμφανίζεται στη βεράντα σπιτιού ενώ ο ιδιοκτήτης κάθεται αμέριμνος – Βίντεο

|

Aρκούδα εμφανίζεται στη βεράντα σπιτιού ενώ ο ιδιοκτήτης κάθεται αμέριμνος

Τη στιγμή που μία ενήλικη αρκούδα εμφανίζεται στη βεράντα σπιτιού στη Β. Καρολίνα ενώ ο ιδιοκτήτης κάθεται αμέριμνος κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Φανταστείτε να κάθεστε αμέριμνος στη βεράντα του σπιτιού σας, να χαζεύετε στο κινητό σας και ξαφνικά να εμφανιστεί μπροστά σας μια αρκούδα.

Την τρομακτική αυτή στιγμή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σπιτιού στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ, όπου απεικονίζεται ένας άνδρας να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη βεράντα του σπιτιού όταν ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά μία ενήλικη αρκούδα.

Όταν ο άνδρας αντιλαμβάνεται την παρουσία του τεράστιου ζώου σαστίζει, το ίδιο συμβαίνει όμως και με την αρκούδα η οποία κοιτάζει τον άνδρα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τρέπεται σε φυγή.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από το κουδούνι της εξώπορτας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ όπως ανέφερε ο Ντέιβιντ Οπενχάιμερ στον Independent που έδωσε τις εικόνες στη δημοσιότητα, “στο τέλος της ημέρας, δεν περίμενα να έχω οπτική επαφή από τόσο κοντά με αρκούδα”.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΠΑ: Αρκούδα μετέφερε το πτώμα ενός άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΗΠΑ: Αρκούδα μετέφερε το πτώμα ενός άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο  Μια αρκούδα πιστεύεται ότι έσυρε το πτώμα ενός θύματος δυστυχήματος στη δυτική Μασαχουσέτη...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ