spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠεριβάλλονΛύκοι κόβουν βόλτες στα Κομνηνά Ξάνθης - Βίντεο

Λύκοι κόβουν βόλτες στα Κομνηνά Ξάνθης – Βίντεο

|

Λύκοι κόβουν βόλτες στα Κομνηνά Ξάνθης

Οι «Πινόκιο» της προπαγάνδας επιμένουν να μας λένε ότι είναι… σπάνιοι, παρόλο που οι άνθρωποι της υπαίθρου τους συναντούν κάθε τόσο και στα χωράφια, αλλά και μέσα σε οικισμούς, απ’ όπου αρπάζουν σκυλιά ακόμη και από αυλές σπιτιών!

Η τελευταία τοποθέτηση του υπευθύνου ενημέρωσης της οργάνωσης «Αρκτούρος», Πάνου Στεφάνου, που επιχείρησε να ωραιοποιήσει ακόμη μια φορά την κατάσταση με αφορμή διαμαρτυρίες κτηνοτρόφων για τις επιθέσεις λύκων, ήταν ότι «δεν είναι τόσο πολλοί, απλώς η συχνότητα εμφάνισής τους οφείλεται στην εξοικείωσή τους με τους ανθρώπους».

Παράλληλα, «ξαναπέταξε» τον αγαπημένο του αριθμό (750-1.000), που ως δια μαγείας παραμένει καθηλωμένος εδώ και μια δεκαετία, δίχως ποτέ -παρόλο που η οργάνωση ασχολείται με την άγρια ζωή εδώ και 30 χρόνια- να έχει γίνει μια επίσημη καταμέτρηση του πληθυσμού.

Ο μελισσοκόμος, Μπάμπης Κοντογιαννίδης, καταθέτει άλλη μια μαρτυρία-ντοκομέντο, όπως την κατέγραψε η βιντεοκάμερα που έχει τοποθετήσει στις κυψέλες του, σε περιοχή των Κομνηνών Ξάνθης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες είχαμε άλλες δυο φονικές επιθέσεις σε σκύλους, μια στον Δαφνώνα Ξάνθης και μια στην Λεκάνη Καβάλας, όπως ανακοίνωσαν οι κυνηγετικοί σύλλογοι Ξάνθης και Χρυσούπολης, με το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Ευχαριστούμε τον Μπάμπη Κοντογιαννίδη για την παραχώρηση του βίντεο

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κυνήγι λύκων ενισχύουν οι κυνηγοί δίπλα στους θηροφύλακες στην Ελβετία

Το κυνήγι λύκων ενισχύουν οι κυνηγοί δίπλα στους θηροφύλακες στην Ελβετία Στο μέλλον, οι κυνηγοί στο καντόνι Glarus θα πρέπει να υποστηρίξουν τους θηροφύλακες στη...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ