spot_img
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕλάφι επιτέθηκε και τραυμάτισε μια 67χρονη γυναίκα στο Κολοράντο

Ελάφι επιτέθηκε και τραυμάτισε μια 67χρονη γυναίκα στο Κολοράντο

|

Ελάφι επιτέθηκε και τραυμάτισε μια 67χρονη γυναίκα στο Κολοράντο

Μια 67χρονη γυναίκα από το Κολοράντο υπέστη ένα τραύμα στο πόδι της, αφού την χτύπησε ένα «επιθετικό» ελάφι έξω από το σπίτι της το Σάββατο το βράδυ, δήλωσαν οι αρχές

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από ένα ελάφι, οπλισμένο με δύο αιχμές σε κάθε κέρατο, μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της στο Σίλβερ Κλιφ, ανέφερε η Υπηρεσία Πάρκων και Άγριας Ζωής του Κολοράντο σε δελτίο τύπου.

Το θύμα υπέστη τραύμα από τρύπημα στο αριστερό της πόδι και φρικτούς μώλωπες στο δεξί της πόδι προτού καταφέρει να τρέξει πίσω στο σπίτι, ανέφερε το CPW.

Μετά την ξαφνική επίθεση, δύο νεαρά ελάφια εθεάθησαν να αψιμαχούν στην αυλή της, κάτι που αποτελεί συνήθη συμπεριφορά κατά την περίοδο ζευγαρώματος, ανέφερε η υπηρεσία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού τηλεφώνησε στον σύζυγό της. Οι αρχές αναζητούν το ελάφι και θα του κάνουν ευθανασία αν το βρουν, ανέφερε η CPW.

Ελάφι επιτέθηκε και τραυμάτισε μια 67χρονη γυναίκα στο Κολοράντο
Επειδή το ελάφι επιτέθηκε στη γυναίκα τόσο κοντά στο σπίτι της, οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι κάποιος τάιζε το άγριο ζώο.

Τα ελάφια μπορεί να είχαν εισέρθει στο σπίτι λόγω μιας ταΐστρας πουλιών στο οικόπεδο.

«Ένας αξιωματικός άγριας ζωής πήγε να ερευνήσει και βρήκε μια ταΐστρα πουλιών στην αυλή», δήλωσε ο Mike Brown, διαχειριστής άγριας ζωής της περιοχής CPW στην περιοχή.

Το θύμα είπε στον αξιωματικό της CPW ότι ταΐζει πουλιά και είχε πετάξει ψωμί νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

Ελάφι επιτέθηκε και τραυμάτισε μια 67χρονη γυναίκα στο Κολοράντο
Οι υπάλληλοι αναζητούν το ελάφι και θα κάνουν ευθανασία στο ζώο αν το βρουν.

Επειδή το ελάφι επιτέθηκε στη γυναίκα τόσο κοντά στο σπίτι της, οι αξιωματούχοι υπέθεσαν ότι κάποιος τάιζε το ελάφι, κάτι που οδήγησε το ζώο να χάσει τον φόβο του για τους ανθρώπους.

«Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν τα ελάφια χάνουν τον φυσικό τους φόβο για τον άνθρωπο», ανέφερε επίσης ο Μπράουν.

Γίνονται επιθετικά και επικίνδυνα. Αυτή είναι μια καλή υπενθύμιση ότι τα άγρια ​​ζώα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζονται ως τέτοια και ότι οι άνθρωποι πρέπει να δίνουν στην άγρια ​​ζωή τον χώρο που χρειάζονται.

Το περιστατικό συνέβη σε μια πόλη 600 κατοίκων που απέχει περίπου 50 μίλια από το Πουέμπλο στο Κολοράντο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γενναίο τσοπανόσκυλο παλεύει με δυο λύκους που σκότωσαν ένα μοσχάρι – Βίντεο

Γενναίο τσοπανόσκυλο παλεύει με δυο λύκους που σκότωσαν ένα μοσχάρι σε στάβλο Ένας σκύλος, ιταλικός ποιμενικός - Αμπρούτσο Μαρεμάνο, αντιμετωπίζει και απωθεί μακριά δύο λύκους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ