spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότητα«ΟΧΙ στην παράλογη απαγόρευση Κυνηγίου και Ψαρέματος»

«ΟΧΙ στην παράλογη απαγόρευση Κυνηγίου και Ψαρέματος»

|

 

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι κυνηγοί του Περιστερίου, του Αιγάλεω, της Πετρούπολης, του Ιλίου, του Καματερού και των Αγ. Αναργύρων.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 7 Φλεβάρη στον υπαίθριο χώρο του σταθμού του Μετρό στον Αγ. Αντώνιο Περιστερίου, με τη τήρηση των προβλεπομένων υγειονομικών πρωτοκόλλων (μάσκες, αποστάσεις, κ.λπ).

Στη συγκέντρωση που παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Κ.Σ. Αιγάλεω Γιώργος Πετράκης, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Θεσ/νίκης Δημήτρης Παντελάκης και τοπικοί παράγοντες, κυριάρχησε το σύνθημα “Κάτω τα χέρια από το κυνήγι” που απευθύνεται στη κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι η δεύτερη Κυριακή που πραγματοποιείται η διαμαρτυρία των κυνηγών των όμορων δήμων της δυτικής Αθήνας, με τη πρώτη να έλαβε χώρα στις 31 Γενάρη στη πλατεία του Δημαρχείου του Περιστερίου.

Ο λόγος της επανάληψης έγκειται στο πλήθος των κυνηγών των παραπάνω Δήμων, σε συνδυασμό με το πρόσφατο μέτρο του περιορισμού των συναθροίσεων.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών – Βίντεο

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών Μανιασμένες αναζητώντας μέλι, οι αρκούδες προκαλούν ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια σειρά επιδρομών σε μελισσοκομεία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ