spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότητα«ΟΧΙ στην παράλογη απαγόρευση Κυνηγίου και Ψαρέματος»

«ΟΧΙ στην παράλογη απαγόρευση Κυνηγίου και Ψαρέματος»

|

 

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι κυνηγοί του Περιστερίου, του Αιγάλεω, της Πετρούπολης, του Ιλίου, του Καματερού και των Αγ. Αναργύρων.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 7 Φλεβάρη στον υπαίθριο χώρο του σταθμού του Μετρό στον Αγ. Αντώνιο Περιστερίου, με τη τήρηση των προβλεπομένων υγειονομικών πρωτοκόλλων (μάσκες, αποστάσεις, κ.λπ).

Στη συγκέντρωση που παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Κ.Σ. Αιγάλεω Γιώργος Πετράκης, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Θεσ/νίκης Δημήτρης Παντελάκης και τοπικοί παράγοντες, κυριάρχησε το σύνθημα “Κάτω τα χέρια από το κυνήγι” που απευθύνεται στη κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι η δεύτερη Κυριακή που πραγματοποιείται η διαμαρτυρία των κυνηγών των όμορων δήμων της δυτικής Αθήνας, με τη πρώτη να έλαβε χώρα στις 31 Γενάρη στη πλατεία του Δημαρχείου του Περιστερίου.

Ο λόγος της επανάληψης έγκειται στο πλήθος των κυνηγών των παραπάνω Δήμων, σε συνδυασμό με το πρόσφατο μέτρο του περιορισμού των συναθροίσεων.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ