spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠότε θ' ανοίξει το κυνήγι; Ποτέ...

Πότε θ’ ανοίξει το κυνήγι; Ποτέ…

|

 

Σιγά που θα το άνοιγαν, αλλά νά ‘χαμε να λέγαμε.

Το είχαν κλειστό όταν τα κρούσματα του κορονοϊού ήταν λιγότερα από 500 την ημέρα, τώρα που έφτασαν τα 842 (χτες, Τρίτη 26 Ιανουαρίου) έχουν κι έναν λόγο παραπάνω να επικαλεστούν για μην «ανοίξουν» το κυνήγι και το ψάρεμα.

Με το κυνήγι και το ψάρεμα ο κορονοϊός μεταδίδεται, ενώ όταν ο κόσμος συνωστίζεται ο ένας πάνω στον άλλο στα καταστήματα, όπως οι εικόνες ντροπής του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, ΟΧΙ, ο covid-19 δεν μεταδίδεται.

Ούτε, φυσικά, μεταδίδεται στις σχολικές αίθουσες των 28+ παιδιών.

Ούτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που ο κόσμος μετακινείται… σαρδελοποιημένος.

Κάπως έτσι, λοιπόν, με τα 842 χτεσινά κρούσματα –δείγμα κι αυτό της άκρως αποτυχημένης πολιτικής της κυβέρνησης στο θέμα του κορονοϊού– φτάσαμε στις σημερινές πληροφορίες που διαρρέονται (φυσικά) από το Μαξίμου και αναφέρουν ότι εξαιρετικά κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες μέχρι και την Παρασκευή, καθώς ειδικά στην περίπτωση που τα κρούσματα συνεχίσουν να αυξάνονται δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα μέτρα, χωρίς κανείς να είναι σε θέση να γνωρίζει ποια θα είναι αυτά. Όλα δείχνουν ότι κυνήγι, ψάρεμα, χιονοδρομικά κέντρα και μετακίνηση εκτός νομού μπαίνουν στον πάγο.

Παράλληλα, σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται λοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση, καθώς τα νέα κρούσματα αυξάνονται τις τελευταίες μέρες, ενώ το μεταλλαγμένο στέλεχος βρίσκεται στην Ελλάδα, γεγονός που δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα, αλλά και να καθυστερήσει το άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών – Βίντεο

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών Μανιασμένες αναζητώντας μέλι, οι αρκούδες προκαλούν ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια σειρά επιδρομών σε μελισσοκομεία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ