spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΛύκος επιτέθηκε σε κυνηγόσκυλα: Το αγρίμι τραυμάτισε μία σκυλίτσα σε εκπαιδευτικό! -...

Λύκος επιτέθηκε σε κυνηγόσκυλα: Το αγρίμι τραυμάτισε μία σκυλίτσα σε εκπαιδευτικό! – Βίντεο

Μόλις 1000 μέτρα από την κατοικία του παρολίγον να χάσει, ο κ. Μάνος Γιόγιος, τις δύο σκυλίτσες του.

|

Λύκος επιτέθηκε σε κυνηγόσκυλα

  • Ο Ιούλιος έχει μπει, τα εκπαιδευτικά επανέρχονται με μεγαλύτερη συχνότητα, με την ώρα να είναι γύρω στις 9:30 λίγα μέτρα μακριά από την περιοχή της Θέρμης.

Ο κ. Μάνος είναι έτοιμος να μαζέψει τα σκυλιά του να φύγει. Το εκπαιδευτικό έφτασε στο τέλος του. Ή μάλλον έτσι νόμιζε…

Ξαφνικά ακούει την μία σκυλίτσα του να τσιρίζει στα 100 μέτρα, από το σημείο που βρίσκεται, ενώ η άλλη τρέχει προς το μέρος του αναστατωμένη γαυγίζοντας σε άγριο τόνο.

Ο κυναγωγός προσπαθεί να προσεγγίσει το σημείο ώστε να δει τι συμβαίνει. Αντικρίζει τον λύκο, ο οποίος μόλις είχε κυνηγήσει την σκυλίτσα του, στα 20 μέτρα στάσιμος να τον κοιτάζει. Μάλιστα προσπάθησε να τον βιντεοσκοπήσει αλλά με την ένταση της στιγμής το βίντεο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Ευτυχώς για τον ίδιο και τα σκυλιά του ήταν κοντά και πρόλαβε το μοιραίο.

Έπειτα από τηλεφωνική μας επικοινωνία μου εξήγησε πως το σημείο στο οποίο εθεάθη ο λύκος είναι δίπλα σε κατοικημένη περιοχή. Μάλιστα, καθημερινά, άνθρωποι πηγαίνουν βόλτα τα κατοικίδιά τους μιας και δίπλα είναι ένας ασφαλτοδρομένος επαρχιακός δρόμος με μηδενική κίνηση.

Στα 20-25 χρόνια που πηγαίνει εκπαιδευτικά στο συγκεκριμένο μέρος δεν είχε ξανά-αντικρίσει λύκο. Στο μεταξύ στην περιοχή ανάμεσα στην Θέρμη και το Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν, μία αρκούδα είχε κάνει την εμφάνισή της τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα την κινητοποίηση των δασικών υπαλλήλων.

  • Λύκος επιτέθηκε σε κυνηγόσκυλα – Παρακολουθήστε το βίντεο του κ. Μάνου Γιόγιου που ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook. Τον ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του βίντεο!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γαλλία: Πυροβόλησαν λύκο που επιτέθηκε σε πρόβατα – 27 λύκοι θανατώθηκαν μέχρι στιγμής

Γαλλία: Πυροβόλησαν λύκο που επιτέθηκε σε πρόβατα - 27 λύκοι θανατώθηκαν μέχρι στιγμής Αμυντική βολή απέναντι στο αρπακτικό Τη νύχτα της 12ης προς 13η Απριλίου, ένας...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ