spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΗΠΑ: Σπάνια ροζ δελφίνια εμφανίστηκαν να κολυμπούν ανοιχτά της Λουϊζιάνα - Βίντεο

ΗΠΑ: Σπάνια ροζ δελφίνια εμφανίστηκαν να κολυμπούν ανοιχτά της Λουϊζιάνα – Βίντεο

|

ΗΠΑ: Σπάνια ροζ δελφίνια εμφανίστηκαν να κολυμπούν ανοιχτά της Λουϊζιάνα

Αντιμέτωπος με ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα ήρθε ένας ψαράς από το Χιούστον του Τέξας, όταν είδε ξαφνικά μπροστά του στα ανοιχτά της Λουιζιάνα δυο σπάνια ροζ δελφίνια

Ένας ψαράς από το Χιούστον δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του μπροστά στη θέα δυο σπάνιων ροζ δελφινιού στα ανοιχτά της Λουιζιάνα την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Thurman Gustin ψάρευε με την φίλη του στα νερά του Hackberry στις 12 Ιουλίου, όταν ξαφνικά είδε τα δύο δελφίνια.

Σταμάτησε τη βάρκα, έβγαλε το τηλέφωνό του και άρχισε αμέσως να απαθανατίσει τη στιγμή, αν και κατάφερε να καταγράψει μόνο το μεγαλύτερο από τα δύο δελφίνια σε βίντεο.

«Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε κάτι τέτοιο», είπε για τα δελφίνια, τα οποία απαθανάτισε να βγαίνουν στην επιφάνεια του νερού για λίγα δευτερόλεπτα, σε βίντεο που μοιράστηκε στο Facebook.

Μάλιστα, αρκετοί χρήστες αναρωτήθηκαν εάν το μυστηριώδες ροζ δελφίνι ήταν… ο Pinky, ένα ροζ δελφίνι που έχει κάνει την εμφάνισή του αρκετές φορές στην εν λόγω περιοχή από το 2007.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΠΑ: Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα – Οι αρχές θανάτωσαν το ζώο

ΗΠΑ: Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα - Οι αρχές θανάτωσαν το ζώο Γυναίκα από την Πενσυλβάνια είδε μια αρκούδα να πηδάει έναν φράχτη προτού...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ