spot_img
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΗ στιγμή που ελάφι σπάει τζαμαρία εστιατορίου και τραυματίζει 13χρονο παιδί -...

Η στιγμή που ελάφι σπάει τζαμαρία εστιατορίου και τραυματίζει 13χρονο παιδί – Βίντεο

|

Η στιγμή που ελάφι σπάει τζαμαρία εστιατορίου και τραυματίζει 13χρονο παιδί

Το δείπνο μιας οικογένειας στο Τενεσί διαταράχτηκε, όταν ξαφνικά ένα ελάφι έσπασε τη τζαμαρία του εστιατορίου

Σε ένα παράξενο και τρομακτικό περιστατικό, το ήσυχο δείπνο μιας οικογένειας σε εστιατόριο στο δυτικό Τενεσί διακόπηκε δραματικά από έναν απρόσμενο επισκέπτη: ένα ελάφι που έσπασε τη τζαμαρία ενός εστιατορίου. Η Alicia Owens, η κόρη της Ava και η οικογένεια της δειπνούσαν στο εστιατόριο Grind στο Martin του Τενεσί, μετά από έναν σχολικό αγώνα μπάσκετ το βράδυ της Δευτέρας (13/11).

Η ηρεμία του γεύματός τους «θρυμματίστηκε» μαζί με το τζάμι, καθώς το ελάφι έκανε την αναπάντεχη είσοδό του. Η Alicia διηγήθηκε τη σουρεαλιστική εμπειρία στην εφημερίδα The Tennessean, λέγοντας: «Ακούω έναν θόρυβο και ένα ελάφι μπαίνει από το παράθυρο». Η ξαφνική άφιξη του ζώου άφησε τους θαμώνες σε κατάσταση σοκ.

Όλη η σκηνή καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του εστιατορίου, η οποία κατέγραψε τη στιγμή που το ελάφι πήδηξε μέσα από το παράθυρο. Το βίντεο δείχνει τη Ruby να πέφτει στο έδαφος ανάμεσα στα ιπτάμενα θραύσματα γυαλιού.

Η Alicia περιέγραψε το χάος που ακολούθησε, καθώς το ελάφι, μέσα στον πανικό του, άρχισε να πετάγεται μέσα στο κατάστημα, προσθέτοντας ένα στοιχείο δυσπιστίας στην κατάσταση για την ίδια και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. «Σηκώθηκε και τρελάθηκε! Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα! Ήταν τόσο παράξενο», εξέφρασε η ίδια.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ελάφι «ρίχνει» τα κέρατα του μπροστά στη κάμερα

Ένα ελάφι «ρίχνει» τα κέρατα του μπροστά στη κάμερα Μία σπάνια καταγεγραμμένη στιγμή ενός ελαφιού που «απαλλάσσεται» από τα κέρατα του  Τα κέρατα είναι ένα από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ