spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΔείπνο με αγριογούρουνα σε ιταλικό εστιατόριο: Ρομαντική βραδιά με άδοξο τέλος -...

Δείπνο με αγριογούρουνα σε ιταλικό εστιατόριο: Ρομαντική βραδιά με άδοξο τέλος – Βίντεο

|

Δείπνο με αγριογούρουνα σε ιταλικό εστιατόριο: Ρομαντική βραδιά με άδοξο τέλος

Φανταστείτε ένα βράδυ σε δείπνο με αγριογούρουνα στο τραπέζι σας – Συνέβη στο λιμάνι της Santa Margherita Ligure

Προσθέστε λίγο καλό κρασί και ένα ψητό με πατάτες: θα ήταν μια τέλεια βραδιά για δύο Γάλλους τουρίστες, αλλά «λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο».

Μία ρομαντική βραδιά ενός ζευγαριού Γάλλων που δείπνιζε σε ιταλικό εστιατόριο, δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη. Οι απρόσμενοι επισκέπτες που βρέθηκαν στο χώρο ήταν λιγάκι άξεστοι και κάποιος πρέπει να τους μάθει τρόπους.

Συνέβη το βράδυ της 24ης Μαρτίου όπου το ζευγάρι είδε το ρύγχος δύο αγριόχοιρων να εμφανίζεται στο τραπέζι. Σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook ένας λιμενάρχης της περιοχής, φαίνονται αρκετά αγριογούρουνα να περπατούν στην προκυμαία λίγα μέτρα από το τραπέζι του εστιατορίου.

Ένα από εκείνα σταματά και με το ρύγχος του επιθεωρεί το τραπέζι ψάχνοντας για φαγητό. Οι πατάτες που έχουν απομείνει στα πιάτα το βρίσκουν αδιάφορο και φεύγει μαζί με τα μικρά που συνοδεύεται.

Ένα άλλο, πιο αδίστακτο, σηκώνεται στα δύο πόδια και η μύτη του επεξεργάζεται τα φαγώσιμα. Αφού δεν βρίσκει κάτι αξιοποιήσιμο και εκλεκτό, αποφασίζει να κάνει λίγο χαμό. Αρπάζει με το στόμα του το τραπεζομάντιλο. Το τραβάει προς το μέρος του με αποτέλεσμα να πέσουν πιάτα, ποτήρια και η τσάντα της κυρίας στο έδαφος.

Το βίντεο στα social media έγινε αμέσως viral. Οι δύο Γάλλοι, παρότι δεν είχαν συνηθίσει σε σκηνές αυτού του τύπου, διατήρησαν την ψυχραιμία τους.

Δεν είναι ασυνήθιστο να συναντάς οικογένειες αγριόχοιρων δίπλα στη θάλασσα και ειδικά σε εκείνη την περιοχή όπου ξεκινούν τα μονοπάτια προς το όρος Πορτοφίνο. Ωστόσο, πιο ασυνήθιστη είναι η συμπεριφορά που είχαν αυτά τα ζώα: δεν φοβούνται καθόλου την παρουσία του ανθρώπου και είναι πρόθυμα να κάνουν οτιδήποτε για να αρπάξουν κάτι να φάνε.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα!

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! Επιχείρηση σωτηρίας στη Λίμνη Πρεσπών Περισσότερα από 50 μικρά αγριογούρουνα έσωσαν το περασμένο τριήμερο θηροφύλακες και κυνηγοί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ