spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑρκούδα δραπέτευσε από κλουβί στο χώρο αποσκευών αεροπλάνου σε πτήση στο Ντουμπάι...

Αρκούδα δραπέτευσε από κλουβί στο χώρο αποσκευών αεροπλάνου σε πτήση στο Ντουμπάι – Βίντεο

|

Αρκούδα δραπέτευσε από κλουβί στο χώρο αποσκευών αεροπλάνου σε πτήση στο Ντουμπάι

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για το πώς μια αρκούδα δραπέτευσε από το κλουβί της στο χώρο αποσκευών ενός ιρακινού αεροσκάφους την ώρα που επρόκειτο να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι, αφήνοντας τους επιβάτες δυσαρεστημένους για την καθυστέρηση και προκαλώντας αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

H Iraqi Airways δήλωσε ότι δεν ευθύνεται για την απόδραση της αρκούδας και ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους συνεργάστηκε με τις αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, οι οποίες έστειλαν ειδικούς για να ναρκώσουν το ζώο και να το απομακρύνουν από το αεροπλάνο.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για την καθυστέρηση της απογείωσης την Παρασκευή εξαιτίας της απόδρασης της αρκούδας από το κλουβί της στον χώρο αποσκευών.

Η αρκούδα ναρκώθηκε από μια ομάδα ειδικών στο Ντουμπάι και το αεροπλάνο απογειώθηκε, ανέφερε η Iraqi Airways. Αφού έλεγξε το αεροπλάνο και βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρξε ζημιά από αυτό το περιστατικό, η πτήση επέστρεψε στη Βαγδάτη», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Iraqi Airways δήλωσε το Σάββατο ότι οι διαδικασίες για τη μεταφορά της αρκούδας πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το νόμο και με τις διαδικασίες και τα πρότυπα που έχουν εγκριθεί από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA).Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι η αρκούδα μεταφέρθηκε αεροπορικώς από τη Βαγδάτη στο Ντουμπάι.

Όμως ένα άτομο που μίλησε στο βίντεο κλιπ που κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άφησε να εννοηθεί το αντίθετο, λέγοντας ότι το αεροσκάφος είχε μια ώρα καθυστέρηση για το ταξίδι του προς τη Βαγδάτη και ότι ζητήθηκε από τους επιβάτες να αποβιβαστούν μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το πιο πολυσύχναστο στον κόσμο για διεθνή ταξίδια, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός.Ένας αξιωματούχος των ιρακινών αερογραμμών επιβεβαίωσε στο Associated Press την Κυριακή ότι η αρκούδα όντως μεταφερόταν στην ιρακινή πρωτεύουσα. Ο αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε ανώνυμα αρνήθηκε να κατονομάσει τον ιδιοκτήτη του ζώου.

Πώς βρέθηκε η αρκούδα στον χώρο των αποσκευών

Η διατήρηση αρπακτικών ζώων ως κατοικίδια στο Ιράκ -ιδιαίτερα στη Βαγδάτη- έχει γίνει δημοφιλής μεταξύ των πλουσίων.

Οι αρχές έχουν δυσκολευτεί να εφαρμόσουν τις νομικές διατάξεις για την προστασία των άγριων ζώων. Η αστυνομία της Βαγδάτης έχει προηγουμένως καλέσει τους πολίτες να βοηθήσουν τις αρχές να αποτρέψουν τα ζώα αυτά να κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους της πόλης ή να καταλήγουν ως εξωτικά γεύματα σε εστιατόρια.

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών – Βίντεο

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών Μανιασμένες αναζητώντας μέλι, οι αρκούδες προκαλούν ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια σειρά επιδρομών σε μελισσοκομεία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ