spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑλεπού σε κατάσταση «αμόκ» επιτίθεται απρόκλητα σε μια γυναίκα - Απίστευτο βίντεο

Αλεπού σε κατάσταση «αμόκ» επιτίθεται απρόκλητα σε μια γυναίκα – Απίστευτο βίντεο

|

Αλεπού σε κατάσταση «αμόκ» επιτίθεται απρόκλητα σε μια γυναίκα

Μία «αφηνιασμένη» αλεπού επιτίθεται σε μια γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της

Ένα απίστευτο βίντεο έρχεται στην επιφάνεια το οποίο δείχνει μία αλεπού να εισβάλλει στον προαύλιο χώρο ενός σπιτιού και να εξαπολύει μια αιφνιδιαστική και μανιασμένη επίθεση σε μια γυναίκα.

Όλα μοιάζουν ήσυχα για την ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Ιθάκη της Νέας Υόρκης, η οποία στέκεται στην αυλή της και αμέριμνα μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο. Οι κάμερες παρακολούθησης που βρίσκονται τοποθετημένες στο χώρο δείχνουν 2:30 το μεσημέρι. Ξαφνικά μια αλεπού εμφανίζεται και κινείται γρήγορα προς τη γυναίκα που όλα δείχνουν πως την έχει βάλει «στόχο».

Η γυναίκα έχει τη πλάτη γυρισμένη προς το ζώο που κινείται. Πού να φαντάζονταν άλλωστε αυτό που θα ακολουθούσε για εκείνη. Το ζώο φτάνει γρήγορα κοντά της και εξαπολύει μια μανιασμένη επίθεση. Αρχικά δαγκώνει τη γυναίκα στη γάμπα του αριστερού της ποδιού. Η γυναίκα τρομαγμένη από την άξαφνη επίθεση προσπαθεί να απωθήσει τον εισβολέα.

Κλωτσάει με δύναμη την αλεπού που έχει «γαντζώσει» τα δόντια στο πόδι της. Την απωθεί για λίγο, ώσπου εκείνη επιτίθεται ξανά και ξανά. Ακολουθεί μια μάχη μεταξύ ζώου και ανθρώπου με διάρκεια.

Η γυναίκα προσπαθεί με χέρια και πόδια να απομακρύνει την αλεπού που θέλει να γίνει «τσιμπούρι» πάνω της. Δέχεται δαγκώματα ακόμα και στα χέρια της. Την πιάνει και την πετάει μακριά, την κλωτσάει με δύναμη σαν μαχητής του κικ μπόξινγκ, αλλά η αλεπού δεν πτοείται: είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει τον…«αγώνα».

Δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί αν στο σημείο δεν κατέφθανε ένας άνδρας, ο οποίος προφανώς και άκουσε τον σαματά από τα ουρλιαχτά της γυναίκας. Ο άνδρας κρατώντας ένα μακρύ ξύλο κατάφερε να απωθήσει οριστικά την αλεπού, σώζοντας τη γυναίκα από την ανελέητη αυτή επίθεση.

Η αλεπού λίγο αργότερα θανατώθηκε αφού επιτέθηκε σε ένα άλλο άτομο στην περιοχή, σύμφωνα με τη «New York Post». Στη συνέχεια, η αλεπού μεταφέρθηκε σε εργαστήριο του Πανεπιστημίου Cornell, όπου επιβεβαιώθηκε ότι είχε λύσσα.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Οι επιθέσεις των αλεπούδων σε ανθρώπους δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Πολλά περιστατικά έχουν συμβεί, ακόμα και στη χώρα μας. 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του κατάσχεσαν αλιγάτορα 340 κιλών που είχε για κατοικίδιο 33 χρόνια – Νομική μάχη για την επιστροφή

Του κατάσχεσαν αλιγάτορα 340κιλών που είχε για κατοικίδιο 33 χρόνια - Νομική μάχη για την επιστροφή Ο αλιγάτορας ενός άνδρα από τη Νέα Υόρκη κατασχέθηκε...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ