spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑγριογούρουνα «το σκάνε» από σούπερ μάρκετ που εισέβαλαν - Βίντεο

Αγριογούρουνα «το σκάνε» από σούπερ μάρκετ που εισέβαλαν – Βίντεο

|

Αγριογούρουνα «το σκάνε» από σούπερ μάρκετ που εισέβαλαν

Οι επιδρομές των αγριογούρουνων εντείνονται σε αστικές περιοχές 

Οι αγριόχοιροι με τους πληθυσμούς τους να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα σε όλη την Ευρώπη, είναι τα ζώα που πρωταγωνιστούν σε πάρα πολλές σκηνές.

Αν και έχουμε συνηθίσει εικόνες με τα τριχωτά ζώα σε δρόμους, πάρκα και εμπορικά κέντρα, η παρουσία τους μέσα σε σούπερ μάρκετ δεν είναι και τόσο συνηθισμένη.

Ένα νέο βίντεο έρχεται με τους «μαύρους πρωταγωνιστές» στο προσκήνιο από μια γαλλική περιοχή. Συγκεκριμένα από το Altkirch το οποιό είναι μια κοινότητα στην Αλσατία, στη βορειοανατολική Γαλλία.

Μερικά αγριογούρουναν άδραξαν την ευκαρία να επισκεφθούν ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής. Προφανώς τα οπληφόρα ζώα προσελκύθηκαν από τα τρόφιμα του χώρου και μπούκαραν μέσα. Ένα άλλο ενδεχόμενο θέλει τα τριχωτά και επίμονα ζώα να μεριμνούν για τη συλλογή δώρων στη προσεχή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ωστόσο, για τους φύλακες του κέντρου η παρουσία τους δεν ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. Έσπευσαν άμεσα να απομακρύνουν τους αγριόχοιρους υπό την καταγραφή του συμβάντος από τα κινητά τηλέφωνα των πελατών.

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! – Βίντεο

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! Επιχείρηση σωτηρίας στη Λίμνη Πρεσπών Περισσότερα από 50 μικρά αγριογούρουνα έσωσαν το περασμένο τριήμερο θηροφύλακες και κυνηγοί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ