spot_img
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑγριογούρουνα εισέβαλλαν σε υπόγειο πάρκινγκ αυτοκινήτων - Βίντεο

Αγριογούρουνα εισέβαλλαν σε υπόγειο πάρκινγκ αυτοκινήτων – Βίντεο

|

Αγριογούρουνα εισέβαλλαν σε υπόγειο πάρκινγκ αυτοκινήτων

Δύο μεγάλα αγριογούρουνα κάνουν επιδρομή σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στη Λα Κορούνια 

Τα ξημερώματα αυτής της Τετάρτης, 16 Αυγούστου, δύο μεγάλα αγριογούρουνα εισέβαλαν στο υπόγειο πάρκινγκ της συνοικίας Os Mallos , στη Λα Κορούνια της Ισπανίας. Τα ζώα απαθανάτισαν οι κάμερες ασφαλείας του χώρου, και ο συναγερμός ειδοποίησε τον υπεύθυνο. Εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε την Τοπική Αστυνομία.

Τα δύο αγριογούρουνα πέρασαν μισή ώρα περιηγώντας τους δύο ορόφους του γκαράζ, όπου υπάρχουν περίπου 500 αυτοκίνητα παρκαρισμένα καθημερινά, σύμφωνα με όσα είπε ο διευθυντής, Jose Salgado, στο El Ideal Gallego. «Έκαναν μια βόλτα σε όλο το πάρκινγκ, πάνω και κάτω, με απόλυτη ηρεμία», ανέφερε.

Τα αγριογούρουνα μάλλον προσελκύσθηκαν από τη μυρωδιά των κάδων απορριμμάτων στο πάρκινγκ και τους έψαξαν για φαγητό , αλλά ευτυχώς δεν προκάλεσαν κάποια ζημιά. Μετά έφυγαν από τον δρόμο που είχαν έρθει.

Ένα πρόβλημα σε έξαρση

Αν και θα μπορούσε να είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια: τα τελευταία χρόνια, μια αυξανόμενη τάση θεάσεων αγριόχοιρων έχει εντοπιστεί στις ισπανικές πόλεις λόγω του υπερπληθυσμού τους .

Υπενθυμίζεται ότι τα αγριογούρουνα μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για ανθρώπους και οχήματα, καθώς μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα ή να μεταδώσουν ασθένειες.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φθιώτιδα: Αγριογούρουνα κάνουν επιδρομές στα κτήματα προκαλώντας ζημιές – Βίντεο

Φθιώτιδα: Αγριογούρουνα κάνουν επιδρομές στα κτήματα προκαλώντας ζημιές «Είχαμε τα αγριογούρουνα ήρθε η κακοκαιρία να μας αποτελειώσει…», σε απόγνωση οι παραγωγοί… Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ