spot_img
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΌχημα εκτός δρόμου λόγω αγριόχοιρων

Όχημα εκτός δρόμου λόγω αγριόχοιρων

|

Ακόμη ένα περιστατικό ευτυχώς χωρίς θύματα καταγράφτηκε το βράδυ της Δευτέρας στην επαρχιακή οδός Μεγάρχης Διάβας.

Στο ύψος της αμπελουργίας Τσίνα ο Τρικαλινός οδηγός ι.χ Κ.Α. ο οποίος μαζί με την σύζυγό του τα δυο παιδιά κατευθύνονταν από τα Τρίκαλα προς το χωριό συναντήθηκε απρόοπτα με αγριογούρουνα τα οποία βγήκαν ξαφνικά στο οδόστρωμα για να περάσουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και να συνεχίσουν την πορεία τους. Το συναπάντεμα προκάλεσε την άμεση αντίδραση του οδηγού ο οποίος όμως για να αποφύγει το τρακάρισμα και το χτύπημα με τα ζώα αναγκάστηκε να στρίψει το τιμόνι απότομα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει στο κράσπεδο του δρόμου και να πάθει ζημιά.

Χρειάστηκε να κληθεί η οδική βοήθεια για να μεταφερθεί το ι.χ σε συνεργείο καθώς και ταξί για να επιστρέψει η τρομαγμένη οικογένεια όσο και τυχερή στην ατυχία της, στο σπίτι της. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αγριογούρουνα, περιφέρονται αυτή την εποχή σε μεγάλα κοπάδια και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους όσους κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Τι να μην κάνετε όταν ένας αγριόχοιρος εμφανίζεται στο δρόμο

Σταθερότητα στο τιμόνι όταν βλέπεις ένα ζώο στο δρόμο. Το γεγονός της αποφυγής με ένα ζώο βγάζοντας το όχημα εκτός δρόμου, είναι πολύ χειρότερο σε αρκετές περιπτώσεις από το να συγκρούεστε με αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση το όχημα συγκρούστηκε μόνο με το κράσπεδο, ωστόσο, σε άλλες περιπτώσεις οι συνέπειες ήταν χειρότερες.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις αποφεύγοντας το ζώο μετακινώντας το αυτοκίνητο σε άλλη λωρίδα κατεύθυνσης, συμβαίνει η σύγκρουση με άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα . Επιπλέον, το γεγονός της αποφυγής του ζώου μπορεί να ζημιώσει τον οδηγό όταν πρόκειται να καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με την ασφάλισή του. 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί να κυνηγήσω με ένα παλιό όπλο;

Τα παλιά όπλα ασκούν μια ιδιαίτερη γοητεία σε πολλούς κυνηγούς, με αποτέλεσμα να τα προτιμούν στο κυνήγι, ακόμη κι αν έχουν επιλογή να χρησιμοποιήσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ