spot_img
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΝ. Χαρδαλιάς: Η «Απαγόρευση Κυνηγίου» έγκειται αποκλειστικά στην κινητικότητα (vid)

Ν. Χαρδαλιάς: Η «Απαγόρευση Κυνηγίου» έγκειται αποκλειστικά στην κινητικότητα (vid)

|

 

Στην εκπομπή «ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ» του κ. Νίκου Χατζινικολάου, φιλοξενήθηκε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον βασικό λόγο που εξακολουθούν να υφίστανται οι απαγορευσέις του κυνηγίου και του ψαρέματος: “το θέμα έγκειται αποκλειστικά στην κινητικότητα που απορρέει από αυτές τις δραστηριότητες“, χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

Τόνισε δε, πως ο μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που ασχολούνται με το κυνήγι και το ψάρεμα σε συνδυασμό με την κινητικότητα των ατόμων αυτών για να τα ασκήσουν, καθιστούν την απόλυτη παγίδα για την εξάπλωση του ιού.

Επίσης, επισήμανε πως η κύβερνηση έδωσε προτεραιότητα στο άνοιγμα του λιανεμπορίου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει την οικονομία της χώρας, λαμβάνοντας υπόψη και τους 145.000 χιλιάδες εργαζόμενους.

Τέλος, ανέφερε πως αντιλαμβάνεται την ανάγκη των ανθρώπων να κυνηγήσουν, ενώ παράλληλα τόνισε πως τρέφει σεσβασμό για αυτούς, καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί μαζί τους σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά τη δεδομένη στιγμή θα πρέπει να θυσιάσουν αυτή τους τη συνήθεια, καθώς κάτι τέτοιο θα συμβάλει στον περιορισμό της μετάδοσης του ιού…

 

https://www.youtube.com/watch?v=4t68veecPKA&ab_channel=Kynigesia

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών – Βίντεο

Αρκούδα καταστρέφει κυψέλες και δέχεται την επίθεση των μελισσών Μανιασμένες αναζητώντας μέλι, οι αρκούδες προκαλούν ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια σειρά επιδρομών σε μελισσοκομεία...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ