spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛύκος ενδέχεται να κατασπάραξε τον μικρό Εμίλ - Ισχυρισμός σοκ μετά την...

Λύκος ενδέχεται να κατασπάραξε τον μικρό Εμίλ – Ισχυρισμός σοκ μετά την ανακάλυψη των οστών του δίχρονου

|

Λύκος ενδέχεται να κατασπάραξε τον μικρό Εμίλ – Ισχυρισμός σοκ μετά την ανακάλυψη των οστών του δίχρονου

Ο μικρός Γάλλος Εμίλ μπορεί να φαγώθηκε από λύκους: Ο ισχυρισμός σοκ μετά την εύρεση των οστών του δίχρονου παιδιού σε χωριό των Άλπεων

Η μυστηριώδης υπόθεση του θανάτου του Emile Soleil έχει ενταθεί με τους ντόπιους να υποστηρίζουν τώρα ότι το γαλλικό νήπιο μπορεί να το έφαγαν λύκοι.

Η ανατριχιαστική θεωρία έρχεται μετά την ανακάλυψη ενός νέου θραύσματος οστού νωρίτερα αυτό το μήνα κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το κρανίο του δίχρονου σε ένα γαλλικό χωριό των Άλπεων.

Λύκος ενδέχεται να κατασπάραξε τον μικρό Έμιλ

Το κρανίο του Εμίλ – το οποίο περιείχε κατάγματα και σημάδι από δάγκωμα – βρέθηκε από έναν περιπατητή στις 30 Μαρτίου σε ένα μονοπάτι μεταξύ της εκκλησίας και του παρεκκλησιού του αγροτικού χωριού Haut Vernet των Άλπεων στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας στην υπόθεση, Ζαν Λικ Μπλανσόν, έχει πει ότι άγρια ζώα μπορεί να διέλυσαν τα οστά του Εμίλ και θα μπορούσαν επίσης, να αποδίδονται σε εκείνα τα «μικρά κατάγματα» και τα «σημάδια από δάγκωμα» στο κρανίο του.

«Το κρανίο του δείχνει σημάδια από δάγκωμα, πιθανώς από ζώο. Τα οστά από μόνα τους δεν μας επιτρέπουν να καταλήξουμε στην αιτία του θανάτου του μικρού αγοριού» είχε τονίσει.

erevnes
Αστυνομικοί και εθελοντές έψαξαν την περιοχή

«Οι έρευνες θα διαρκέσουν για όσο χρόνο χρειαστεί», είχε επισημάνει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο συνταγματάρχης Πιερ-Ιβ Μπαρντί, διοικητής της χωροφυλακής στο Άλπ ντε Οτ Προβάνς.

«Πρόκειται για μια πολύ λεπτή, λεπτομερή δουλειά, για αυτόν ακριβώς τον λόγο φέραμε τους καλύτερους, εκείνους που διαθέτουν τη μεγαλύτερη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο».

Πολλοί λύκοι στη περιοχή λένε οι κυνηγοί

Ενώ οι αρχές εργάζονται για να προσδιορίσουν την αιτία του θανάτου του μικρού παιδιού αναλύοντας το κρανίο και τα οστά που βρέθηκαν, μια νέα θεωρία γύρω από τον ανησυχητικό θάνατο του Εμίλ εμφανίστηκε.

Οι ντόπιοι από το Haut Vernet πιστεύουν ακράδαντα τώρα ότι ο Εμίλ σκοτώθηκε σε μια επίθεση από αγέλη λύκων.

Ένας κάτοικος ανάφερε: «Ο μικρός πρέπει να ήταν θύμα ζώου. Και εγώ βλέπω μόνο τον λύκο ως ένοχο. Λένε ότι οι λύκοι φοβούνται τους ανθρώπους, αλλά με ένα μικρό αγόρι όπως αυτό, ο λύκος θα τον έβλεπε ως άλλο θήραμα ».

Οι κάτοικοι του Vernet έχουν επίσης τροφοδοτήσει τη θεωρία επιβεβαιώνοντας ότι αρκετοί λύκοι έχουν εντοπιστεί στην περιοχή.

Ο Στέφαν Τσεβρέ, πρόεδρος της ένωσης κυνηγών Vernet, δήλωσε: «Το διαμέρισμα μας στο Alpes-de-Haute-Provence είναι ένα με τους μεγαλύτερους καταγεγραμμένους πληθυσμούς λύκων.

Και πρόσθεσε: «Τον περασμένο Σεπτέμβριο έγιναν αρκετές επιθέσεις σε αγελάδες και πρόβατα κοντά στο Vernet».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κυνήγι λύκων ενισχύουν οι κυνηγοί δίπλα στους θηροφύλακες στην Ελβετία

Το κυνήγι λύκων ενισχύουν οι κυνηγοί δίπλα στους θηροφύλακες στην Ελβετία Στο μέλλον, οι κυνηγοί στο καντόνι Glarus θα πρέπει να υποστηρίξουν τους θηροφύλακες στη...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ