spot_img
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚύπρος: Παρεμπόδιση κυνηγού από ακτιβιστή - Έσπευσαν άλλοι κυνηγοί με κίνδυνο σύρραξης

Κύπρος: Παρεμπόδιση κυνηγού από ακτιβιστή – Έσπευσαν άλλοι κυνηγοί με κίνδυνο σύρραξης

|

Κύπρος: Παρεμπόδιση κυνηγού από ακτιβιστή – Έσπευσαν άλλοι κυνηγοί με κίνδυνο σύρραξης

Νέο περιστατικό παρεμπόδισης της κυνηγετικής δραστηριότητας σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, κατά την πρώτη κυνηγετική εξόρμηση για λαγό και πέρδικα

Σύμφωνα με την καταγγελία κυνηγού, ακτιβιστής κρύφτηκε στα χόρτα και παρεμπόδιζε την κυνηγετική του δραστηριότητα, ενώ παράλληλα έψαχνε μέσα στα χόρτα για να διερευνήσει κατά πόσο ο κυνηγός χρησιμοποιούσε ηχομιμητική συσκευή για προσέλκυση πουλιών.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία των κυνηγών, στο σημείο έσπευσαν και άλλοι κυνηγοί με κίνδυνο γενικής σύρραξης. «Η Υπηρεσία Θήρας ήταν άψογη και λόγο του επαγγελματισμού των παρόντων αλλά και πρώην και νυν στελεχών της ομοσπονδίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα», αναφέρεται.

Υπενθυμίζεται ότι το OMEGAlive επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, Πέτρο Αναγιωτό, ο οποίος τόνισε ότι προωθείται η νομοθετική ρύθμιση ούτως ώστε όταν εντοπίζεται πρόσωπο που παρεμποδίζει τη νόμιμη κυνηγετική εξόρμηση να θεωρείται ότι διαπράττει ποινικό αδίκημα.  

Με πληροφορίες από omegalive

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ