spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυνηγετικό ατύχημα στο Πήλιο: 33χρονος σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμό στο...

Κυνηγετικό ατύχημα στο Πήλιο: 33χρονος σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι

|

Κυνηγετικό ατύχημα στο Πήλιο: 33χρονος σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι

Ο φίλος του φέρεται να τον πυροβόλησε από απροσεξία στο κεφάλι – Ο άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια κυνηγιού.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το ατύχημα έγινε στην δασική περιοχή της Πρόπαν (Καλαμάκι) στο Πήλιο, το μεσημέρι του Σαββάτου στις 16.00, όταν ο νεαρός άνδρας είχε πάει με φίλο του για κυνήγι αγριογούρουνων.

Από απροσεξία ο φίλος του τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε σοβαρά, ενώ, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν οι δύο κυνηγοί φορούσαν προστατευτικά γιλέκα για να εντοπίζονται εύκολα και να μην κινδυνεύουν.

Από απροσεξία ο φίλος του τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε σοβαρά. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν οι δύο κυνηγοί φορούσαν προστατευτικά γιλέκα για να εντοπίζονται εύκολα και να μην κινδυνεύουν.

Το θύμα έχει πληγεί στον κρόταφο και μεταφέρθηκε στο “δέλτα” Αργαλαστή με τζιπ και εκεί παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι γιατροί δίνουν τιτάνια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό τμήμα Ν. Πηλίου, που διεξάγει την προανάκριση.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφρικανική πανώλη – Ο «μαύρος θάνατος» στην Β. Ελλάδα

Αφρικανική πανώλη - Βόρεια Ελλάδα: Τα κρούσματα της αφρικανικής πανώλης των χοίρων αυξάνονται διαρκώς Όλο και περισσότεροι κυνηγοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες της ασθένειας που...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ