spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠεριβάλλονΚύκνος σφηνώνει το κεφάλι του σε κάγκελα και παλεύει να σωθεί -...

Κύκνος σφηνώνει το κεφάλι του σε κάγκελα και παλεύει να σωθεί – Βίντεο

|

Κύκνος σφηνώνει το κεφάλι του σε κάγκελα και παλεύει να σωθεί

Ένας άνδρας σώζει τον κύκνο που αγωνίζεται να βγει από τον φράχτη και κερδίζει τις εντυπώσεις των χρηστών του Διαδικτύου 

Ένα βίντεο με έναν κύκνο με το κεφάλι του σφηνωμένο σε έναν φράχτη έχει γίνει δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας τόσο γοητεία όσο και ανησυχία στους θεατές.

Το περαστικό παραμένει άγνωστο σε ποια τοποθεσία καταγράφηκε και εν συνεχεία αναρτήθηκε στην πλατφόρμα από χρήστη του Χ (πρώην Twitter). Στα πλάνα, φαίνεται ο κύκνος να παλεύει να ξεφύγει από τις μεταλλικές ράβδους του φράχτη. Μετά από πολλές προσπάθειες να απελευθερωθεί, το πουλί φάνηκε να είναι εξαντλημένο και χωρίς ενέργεια.

Για καλή τύχη του γιγάντιου πτηνού κάποιος έπεσε πάνω στην κατάσταση και ανέλαβε γρήγορα δράση. Χρησιμοποιώντας μια ήπια προσέγγιση και στρατηγικές κινήσεις, το άτομο απελευθέρωσε με επιτυχία τον κύκνο βγάζοντας τον από τη δύσκολη θέση του.

Το βίντεο μέσα σε 4 ημέρες έχει συγκεντρώσει πάνω από 45 εκατομμύρια προβολές στο Χ, προσελκύοντας όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των χρηστών.

Οι κύκνοι εταναστεύουν πετώντας σε διαγώνιο σχηματισμό ή σε σχηματισμό V, πετώντας σε μεγάλο ύψος. Κανένα άλλο υδρόβιο πουλί δεν φτάνει την ταχύτητα με την οποία κινείται είτε στο νερό είτε στον αέρα. Τρέφονται με υδρόβια φυτά τσαλαβουτώντας επιφανειακά στα ρηχά νερά, και όχι με κατάδυση. Είτε κολυμπούν είτε στέκονται, τα είδη Cygnus olor και Cygnus atratus συχνά διπλώνουν το ένα πόδι πίσω στην πλάτη. Το αρσενικό και το θηλυκό έχουν παρόμοια εμφάνιση.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυστραλία: Δεκάδες φάλαινες-πιλότοι προσάραξαν σε ακτή – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης

Αυστραλία: Δεκάδες φάλαινες-πιλότοι προσάραξαν σε ακτή - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης Μια δραματική επιχείρηση για τη διάσωση της ζωής περισσότερων από 100 φαλαινών-πιλότων έληξε με μερική...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ