spot_img
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚρίσιμη συνεδρίαση αύριο για το φωτοβολταϊκό πάρκο στην Θεσσαλονίκη!

Κρίσιμη συνεδρίαση αύριο για το φωτοβολταϊκό πάρκο στην Θεσσαλονίκη!

|

Κρίσιμες ώρες για την τελική έκβαση της υπόθεσης του φωτοβολταϊκού πάρκου στην Θεσσαλονίκη!

Η «μητέρα των μαχών» θα δοθεί αύριο το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνας για το καυτό θέμα με το υπό εγκατάσταση γιγαντιαίο φωτοβολταϊκό πάρκο στην περιοχή Νέας Μεσήμβριας-Ξηροχωρίου.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 7 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στα Κουφάλια.

Πρόκειται για μια έκταση 4.500 στρεμμάτων που θα καλυφθεί με 500.000 πάνελ, σε μια απόσταση μόλις 15 χιλιομέτρων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

φωτοβολταϊκό πάρκο Θεσσαλονίκη

«Η έκταση είναι τεράστια και ισοδυναμεί όσο ολόκληρος ο Εύοσμος!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Κynigesia.gr», o Κώστας Κωνσταντινίδης, μέλος της επιτροπής αγώνα των κατοίκων που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου.

φωτοβολταϊκό πάρκο Θεσσαλονίκη
Φωτοβολταϊκό Πάρκο Θεσσαλονίκη: Το έγγραφό που έστειλε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον Δήμο Χαλκηδόνας…

Η επιτροπή αγώνα, πρόσφατα, δημιούργησε και δικό της blog στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανεβάζει όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση, όπου-όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής- πάρθηκε μια απόφαση (από το αρμόδιο υπουργείο και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), χωρίς προηγουμένως να ληφθεί η άποψη της τοπικής κοινωνίας. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και το «Κynigesia.gr», θα το παρακολουθεί βήμα-βήμα.

  • Αύριο, θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ και από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για τις όποιες εξελίξεις.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημέρα γυναίκας, μητέρας και κτηνοτρόφου – «Δεν το άλλαζα με όλα τα λεφτά του κόσμου»

Ημέρα γυναίκας, μητέρας και κτηνοτρόφου - «Δεν το άλλαζα με όλα τα λεφτά του κόσμου» Η 27χρονη Ειρήνη Μαυρίδου, κτηνοτρόφος και μητέρα τριών παιδιών εξηγεί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ