spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚΕΚΑ: Κατατέθηκε το καταστατικό του κόμματος - Ποιο είναι το επόμενο βήμα...

ΚΕΚΑ: Κατατέθηκε το καταστατικό του κόμματος – Ποιο είναι το επόμενο βήμα…

|

 

Η προσωρινή διοίκηση του υπό σύσταση πολιτικού Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων μετά την ολοκλήρωση του καταστατικού που περιγράφει τους όρους και τους σκοπούς ύπαρξης, προχώρησε στην κατάθεση αυτού χθες Τετάρτη 20/06. Επόμενο βήμα είναι η διεκπεραίωση της προβλεπόμενης νομικής διαδικασία μέχρι την τελική του έγκριση.

Το έργο που έχει αναλάβει η προσωρινή διοίκηση είναι πολυδιάστατο, περιλαμβάνει συν τοις άλλοις και την οργάνωση του συνεδρίου που μέσα από αυτό θα προκύψει η εκλεγμένη διοίκηση. Η αρχική σκέψη κάποιων για την ίδρυση πολιτικού κόμματος που θα εκπροσωπεί κυνηγούς και αλιείς, πλέον αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Δύσκολο το εγχείρημα, ειδικά αυτή την εποχή που εξαιτίας covid-19 αρκετά πράγματα πήγαν πίσω. Η νομική διαδικασία που προβλέπεται απαιτεί χρόνο μέχρι την ολοκλήρωσή της. Παράλληλα, η προσωρινή διοίκηση και μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικαστικών εργάζεται και σε άλλους τομείς οργανώνοντας τα επόμενα βήματα.

 

 

Η κατάθεση του καταστατικού αποτελεί το πρώτο και σημαντικό βήμα για την δημιουργία του πολιτικού φορέα. Μπορεί να προϋπήρξαν αρκετές διαβουλεύσεις μέχρι την τελική διαμόρφωση του καταστατικού, αλλά μετά την κατάθεση του και με βάση αυτά που περιγράφει ως όρους και σκοπούς έχουν μπει πλέον οι βάσεις για την μελλοντική του πορεία.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φυσίγγια: Μονόδρομος οι αυξήσεις στις τιμές;

Φυσίγγια: Μονόδρομος οι αυξήσεις στις τιμές; Είναι αρκετά δύσκολο να μπορείς να αναλύσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια αγορά… Οι τιμές των φυσιγγίων, τα...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ