spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΑγριογούρουνο πετάγεται μπροστά στον οδηγό - Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη | Βίντεο

Αγριογούρουνο πετάγεται μπροστά στον οδηγό – Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη | Βίντεο

|

Αγριογούρουνο πετάγεται μπροστά στον οδηγό – Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη

Κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ένα αγριογούρουνο πετάγεται μπροστά στο όχημα

Ένας οδηγός, στη μητροπολιτική πόλη της νοτιοδυτικής Γαλλίας, την Τουλούζη, είχε μία αναπάντεχη σύγκρουση με ένα μεγάλο αγριογούρουνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του chassepassion.net, o Εμμανουήλ επέστρεφε στο σπίτι του στην Gaure, βόρεια της Τουλούζης, από ένα ρεπορτάζ για την εφημερίδα La Depeche. Ο άντρας οδηγούσε στον περιφερειακό δρόμο M50 στο Balma, όταν ένα πολύ μεγάλο αγριογούρουνο πετάχτηκε μπροστά από το αυτοκίνητό του αμέσως μετά από έναν κυκλικό κόμβο. Ο άνδρας δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα και το ατύχημα ήταν αναπόφευκτο.

«Ήταν 6.30 το απόγευμα και σκοτάδι σε αυτόν τον δρόμο δίχως φωτισμό. Ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε από την αριστερή πλευρά του δρόμου χωρίς να μου δώσει χρόνο να αντιδράσω. Το ζώο πρέπει να ζύγιζε περίπου εκατό κιλά. Δεν μπόρεσα να το αποφύγω και το χτύπησα. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν αρκετά εντυπωσιακό», είπε.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Κάθε χρόνο, υπάρχουν όχι λιγότερες από 30.000 οδικές συγκρούσεις με άγρια ζώα στη Γαλλία.

Αυτό το βίντεο θυμίζει σε όλους και παντού τον κίνδυνο που εγκυμονεί σε οδικούς άξονες που τα αγριογούρουνα διασχίζουν. Συχνά το πιο σοβαρό ατύχημα δεν είναι η σύγκρουση με το ίδιο το ζώο, αλλά το πρόσθετο ατύχημα που μπορεί να προκαλέσει ένα εκτοπισμένο  όχημα, ιδίως χτυπώντας ένα άλλο.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι τα ατυχήματα γίνονται γενικά νωρίς το πρωί και πολύ περισσότερο το βράδυ κατά τη διάρκειά της νύχτας, δηλαδή σε ώρες που τα αγριογούρουνα κινούνται περισσότερο.

Δείτε επίσης:

Σύγκρουση μοτοσικλέτας με ελάφι – Βίντεο

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο με αγριογούρουνο έξω από τη Λαμία – Εικόνες

Τροχαίο με αγριογούρουνο έξω από τη Λαμία Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα ζευγάρι από τη Λαμία που κινούνταν το βράδυ του Σαββάτου...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ