spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΑγριογούρουνα και ελεύθερος έρωτας κατακτούν το κέντρο της Γένοβας

Αγριογούρουνα και ελεύθερος έρωτας κατακτούν το κέντρο της Γένοβας

|

Αγριογούρουνα και ελεύθερος έρωτας κατακτούν το κέντρο της Γένοβας

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι αγριόχοιρων έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αγριογούρουνα αλωνίζουν στο κέντρο της Γένοβα τις τελευταίες ημέρες. Το πρωί της Παρασκευής, 5 Ιανουαρίου 2024, τα οπληφόρα βγήκαν ακόμη και στο κέντρο και, τις πρώτες πρωινές ώρες, παρενέβη περιπολία της τοπικής αστυνομίας για να διασφαλίσει την ασφάλεια των οδηγών και των μοτοσικλετιστών.

Οι θεάσεις, ωστόσο, συνεχίστηκαν. Το βράδυ της Παρασκευής, άρχισαν να κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο από περιπάτους μεταξύ των οδών Piazza Matteotti και της Via San Lorenzo, καθώς και μια μάλλον σουρεαλιστική φωτογραφία που δείχνει δύο αγριογούρουνα να ζευγαρώνουν κοντά στον καθεδρικό ναό του San Lorenzo.

Αγριογούρουνα και ελεύθερος έρωτας κατακτούν το κέντρο της Γένοβας

Πολλοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για φωτομοντάζ, αλλά οι συνεχείς θεάσεις στην περιοχή θα επιβεβαίωναν την αλήθεια της λήψης. Πράγματι, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, η τοπική αστυνομία συνέχισε να αναφέρει θεάσεις αγριογούρουνων που περιφέρονταν μεταξύ των οδών Largo XII Ottobre και Viale IV Novembre στην περιοχή Ακκουάσολα, με τις περιπολίες να παρεμβαίνουν.

Ακολουθεί ένα από τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο Facebook και δείχνουν τα αγριογούρουνα στο κέντρο.

Το έκτακτο περιστατικό με τα αγριογούρουνα απασχόλησε την επικαιρότητα το 2023 στην Ιταλία που μόλις τελείωσε, καθώς η παρουσία αδέσποτων ζώων στους δρόμους αποτελεί κίνδυνο για τους μοτοσικλετιστές και τους οδηγούς. Αυτό αποδεικνύεται από τα ατυχήματα που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη.

Τον Μάιο, ένας άνδρας με σκούτερ είχε καταλήξει στο έδαφος μετά από σύγκρουση με ένα οπληφόρο ζώο στην Corso Europa, ένα άλλο παρόμοιο ατύχημα είχε συμβεί και τον Ιούνιο. Ατυχήματα συνέβησαν επίσης στον αυτοκινητόδρομο στον Α12 μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου και στη Via Timavo τον Σεπτέμβριο.

Μεταξύ των ειδησεογραφικών επεισοδίων του έτους που μόλις έληξε, τρεις γυναίκες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα αγριογούρουνου.  Στο Camaldoli, ωστόσο, ένα πεινασμένο αγριογούρουνο είχε δαγκώσει το κάθισμα ενός σκούτερ.

Η παρουσία των ζώων στους δρόμους είναι αισθητή (ακόμη και στην Corso Italia, στην παραλιακή) και ακόμη και στις παραλίες.

Αγριογούρουνο καταβροχθίζει τη σέλα μιας μοτοσικλέτας – Βίντεο

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! – Βίντεο

Θηροφύλακες και κυνηγοί έσωσαν από πνιγμό 50 μικρά αγριογούρουνα! Επιχείρηση σωτηρίας στη Λίμνη Πρεσπών Περισσότερα από 50 μικρά αγριογούρουνα έσωσαν το περασμένο τριήμερο θηροφύλακες και κυνηγοί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ