spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒασίλης Κόκκαλης: Ξανά υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «Αττική Μπροστά»

Βασίλης Κόκκαλης: Ξανά υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «Αττική Μπροστά»

|

Βασίλης Κόκκαλης: Ξανά υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «Αττική Μπροστά»

Από τον καιρό που ιδρύθηκε η θηροφυλακή των κυνηγετικών οργανώσεων και για όλα τα χρόνια μετά, ένας από τους θηροφύλακες της Δ΄ ΚΟΣΕ που είχαν αποκτήσει όνομα «βαρύ» στην Αττική και έτρεμαν οι λαθροθήρες, ήταν ο Βασίλης Κόκκαλης.

Λόγω δράσης, αντίληψης και… σωματικής διάπλασης ο Βασίλης Κόκκαλης διέπρεψε στις τάξεις της θηροφυλακής, ενώ με την ίδια επιτυχία διακρίνεται ως αιρετός και στον αυτοδιοικητικό τομέα, όπου επί σειρά ετών αναλαμβάνει καίριες θέσεις και «αποστολές» ευθύνης.

Σήμερα είναι αντιπεριφερειάρχης Αττικής – υπεύθυνος για το περιβάλλον και την Πολιτική Προστασία, ενώ στις επερχόμενες εκλογές είναι και πάλι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «Αττική Μπροστά», του Νίκου Χαρδαλιά.

Πριν εκλεγεί και αναλάβει τα κρίσιμα καθήκοντά του στην Περιφέρεια Αττικής, ο Β. Κόκκαλης είχε προλάβει να προσθέσει στο βιογραφικό του μία επιτυχημένη αντιδημαρχία στο Μαρούσι, όπου ήταν και ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της πόλης.

Ο ίδιος βέβαια, αποφεύγει να μιλάει, τόσο για τις επιτυχίες του ως θηροφύλακας, όσο και για τα επιτεύγματά του στις αυτοδιοικητικές θέσεις που υπηρετεί ή υπηρέτησε…

– «Όταν εκτίθεσαι στην κρίση των συμπολιτών σου, καλύτερα να μιλάει το έργο σου… Λιγότερα συνθήματα και πιο πολύ δουλειά», λέει χαρακτηριστικά ο Β. Κόκκαλης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΔΝΑ

Βασίλης Κόκκαλης: Ξανά υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «Αττική Μπροστά»

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022: Δυναμική η παρουσία των πολιτικών στην γιορτή των κυνηγών

«… Η Έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022 έρχεται να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι το κυνήγι, ακόμη και με όρους οικονομικούς, από πλευράς ενίσχυσης των τοπικών...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ