spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤης εύχονται να πεθάνει επειδή είναι κυνηγός!

Της εύχονται να πεθάνει επειδή είναι κυνηγός!

|

 

Είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που αγαπά το κυνήγι. Κι αυτοί είναι τρεις παράγοντες που αρκούν για να συγκεντρώσει τα πυρά ζωόφιλων
και λοιπών… ευαίσθητων

 

κείμενο: ΘΕΑΝΩ ΚΑΡΟΥΤΑ

 

Ο λόγος για την 29χρονη Νεοζηλανδή, Λούσι Ρόουζ Τζέιν. Κυνηγά από μικρή και εκτός του ότι με τα θηράματα γεμίζει το ψυγείο της, συνηθίζει να μην πετά τίποτα από το ζώο που πήρε με την αξία της. Πέραν τούτου είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα που, όπως πολλά κορίτσια της ηλικίας της, αγαπά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα χρησιμοποιεί.

Σέξι κι όποιος αντέξει…
Αναρτά μεταξύ άλλων φωτογραφίες – σέξι κι όποιος αντέξει, είναι η αλήθεια- από τις εξορμήσεις της και αυτό έχει ως αποτέλεσμα συχνά να γίνεται αποδέκτης κακόβουλων σχολίων και ευχών… θανάτου.
Η Λούσι Ρόουζ Τζέιν από την Γουάνακα της Νέας Ζηλανδίας είχε πάντα το κυνήγι στον περίγυρό της, ωστόσο ξεκίνησε εντατικά να κυνηγά κι η ίδια όταν γνώρισε τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της, Σαρν.
Η Λούσι είναι ζωγράφος και από μικρή είχε ταχθεί κατά της εντατικοποίησης της κτηνοτροφίας, θεωρώντας πως είναι ένας βάρβαρος τρόπος να προμηθεύονται οι άνθρωποι το φαγητό τους. Κι αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος για να ερωτευθεί σφόδρα το κυνήγι.
– “Ταΐζω την οικογένειά μου και ξέρω πως αυτό γίνεται με έναν τρόπο που εξασφαλίζει αειφορία, από ζώα που είχαν μία εκπληκτική ζωή προτού θηρευτούν”, λέει η 29χρονη κοπέλα και προσθέτει:
– “Αγαπάμε το κυνήγι και το ύπαιθρο. Κυρίως κυνηγάμε κάπρους αλλά βγαίνουμε και για άλλα θηράματα και συνήθως παίρνουμε μαζί και τα παιδιά για τη βόλτα, τη γνώση που αποκομίζουν αλλά και την εμπειρία. Έτσι μεγαλώνοντας θα ξέρουν από την δική τους πείρα αν τους αρέσει το κυνήγι ή όχι”.

“Τα παιδιά αγαπούν την περιπέτεια”
Η Λούσι και ο Σαρν αγαπούν την ύπαιθρο και πηγαίνουν για κυνήγι πέντε έως οκτώ φορές το μήνα παίρνοντας μαζί και τα παιδιά τους, την επτά ετών Ίντι, τον Καχού που είναι τέσσερα και την Ντέζι που είναι μόλις πέντε μηνών.
Η οικογένεια κυνηγάει κυρίως κάπρους, όμως ενίοτε τιμούν κι άλλα θηράματα όπως ελάφια, σαμουά, αγριοκάτσικα, λαγούς και άλλα μικρά τριχωτά.
Με το κυνήγι η Λούσι υπολογίζει πως γλιτώνει περίπου 280 δολάρια Αυστραλίας,τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα πήγαιναν στην αγορά κρέατος.
– “Ευελπιστώ να διδάξουμε στα παιδιά μας πώς να εξασφαλίζουν μόνοι το φαγητό τους, με έναν βιολογικό και βιώσιμο τρόπο όπως η θήρα. Είμαι κατά της εργοστασιακής κτηνοτροφικής παραγωγής”, εξηγεί. Επιπλέον η Λούσι έχει παρατηρήσει πόσο καλό κάνει η φύση στα δύο μεγαλύτερα παιδιά της:
– “Τα παιδιά μου αγαπούν την περιπέτεια. Δεν κάθονται αποβλακωμένα μπροστά από μία οθόνη. Οι έξοδοι στο βουνό διεγείρουν πραγματικά τη φαντασία τους και παράλληλα, μιας και ρωτάνε συνεχώς για τα πάντα, γεμίζουν γνώσεις με έναν τόσο ενδιαφέροντα τρόπο που μοιάζει με παιχνίδι”.

Οι επιθέσεις στα σόσιαλ μίντια
Η Λούσι, που δεν σταμάτησε να κυνηγά ακόμα κι όταν είχε μπει στο μήνα της για να γεννήσει, μοιράζεται συνήθως τις εμπειρίες από τις εξορμήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Είναι γνωστό πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθεί κανείς τις αναρτήσεις όποιου επιλέγει ο ίδιος, ωστόσο προκαλεί πραγματικά εντύπωση το πόσοι άνθρωποι που θεωρητικά διαφωνούν με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει η Λούσι, περιμένουν πως και πως κάθε της ανάρτηση για να της επιτεθούν, να της “ευχηθούν” ασθένειες και θάνατο και να την ενημερώσουν πως η πρόνοια θα έπρεπε να… της πάρει τα παιδιά.
Είναι πάντως ενθαρρυντικά τα θετικά σχόλια, που σε μεγάλο βαθμό λαμβάνει από άλλες γυναίκες κυνηγούς και μη.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ