spot_img
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤην άρση της καθολικής απαγόρευσης κυνηγιού στην ΠΕ Έβρου ζητά η ΚΟΜΑΘ

Την άρση της καθολικής απαγόρευσης κυνηγιού στην ΠΕ Έβρου ζητά η ΚΟΜΑΘ

|

Την άρση της καθολικής απαγόρευσης κυνηγιού στην ΠΕ Έβρου ζητά η ΚΟΜΑΘ

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης από τη στιγμή που οριοθετήθηκε η καταστροφική πυρκαγιά στον Έβρο έχει ξεκινήσει αγώνα ενημέρωσης των αρμόδιων Υπουργών, των Γενικών Γραμματέων, των Βουλευτών, των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών και των αρμόδιων Υπηρεσιών για την ανάδειξη της αδικίας και του παραλογισμού της καθολικής απαγόρευσης θήρας (η μοναδική δραστηριότητα που εθίγη) στην ΠΕ Έβρου, σε περιοχές που βρίσκονται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τις καμένες περιοχές.

Πραγματοποιήθηκαν επιτόπιες επισκέψεις, έγινε αξιολόγηση της κατάστασης, συγκεντρώθηκαν στοιχεία με τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού, αποδελτιώθηκε η σχετική βιβλιογραφία και εκπονήθηκε σχετική μελέτη, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην υλοποίηση της μελέτης συνεισέφεραν επιστημονικοί συνεργάτες της ΚΟΜΑΘ, της ΚΣΕ και της Δ’ ΚΟΣΕ.

Η μελέτη απεστάλη στους αρμόδιους και αναμένουμε τις ενέργειές τους ώστε να αποκατασταθεί η πρωτοφανής αδικία για τον κυνηγετικό κόσμο που πρωτοστατούσε στις προσπάθειες κατάσβεσης της καταστροφική πυρκαγιάς από την πρώτη στιγμή, ενώ καθημερινά πασχίζει για την επούλωση και την αποκατάσταση των επιπτώσεων.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύσσωμη η ηγεσία των κυνηγών στην «Κυνηγεσία 2024»

Οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024! Στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024» έδωσε βροντερό «παρών» σύσσωμη η ηγεσία της κυνηγετικής οικογένειας, από την Συνομοσπονδία και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ