spot_img
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΘανατηφόρο ατύχημα στην Αμφιλοχία: «Ο Άγγελος δεν συμμετείχε στο κυνήγι», λέει ο...

Θανατηφόρο ατύχημα στην Αμφιλοχία: «Ο Άγγελος δεν συμμετείχε στο κυνήγι», λέει ο αδερφός του αδικοχαμένου 60χρονου

|

Θανατηφόρο ατύχημα στην Αμφιλοχία – Νέα στοιχεία στην υπόθεση του αδικοχαμένου Άγγελου Κερεσώτη.

«Ο κατηγορούμενος, κατά την διάρκεια κυνηγιού, σε ορεινή περιοχή της Αμφιλοχίας, όπου είχε μεταβεί με ημεδαπό άνδρα, εξέλαβε τον τελευταίο ως θήραμα και τον πυροβόλησε τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα».

Η ανωτέρω αναφορά του αστυνομικού δελτίου – και κατά συνέπεια στοιχείο των σχετικών δημοσιευμάτων – αναφορικά με τον τραγικό θάνατο του 60χρονου Άγγελου Κερώση πιθανότατα να είναι ανακριβής.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία και τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία προκύπτει μια βασική διαφορά από τις αρχικές πληροφορίες.

Ο άτυχος άνδρας δεν είχε μεταβεί για κυνήγι με την υπόλοιπη παρέα, δεν είχε δηλαδή συμμετοχή στη συγκεκριμένη παγάνα αλλά κατά κάποιον τρόπο βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή…

«Ο αδερφός μου ήταν στην περιοχή για κοπή ξύλων, κουμαριών. Είχε μιλήσει μάλιστα λίγα λεπτά νωρίτερα με τη γυναίκα του, της ζήτησε να ανάψει το θερμοσίφωνα γιατί μετά από λίγα λεπτά θα επέστρεφε σπίτι», αναφέρει στο agrinionews.gr ο Γιάννης Κερώσεης, αδερφός του αδικοχαμένου Άγγελου, ο οποίος, μάλιστα, επικοινώνησε και με το kynigesia.gr, παρουσιάζοντας μία διαφορετική εκδοχή σχετικά με τον τρόπο που εκτυλίχθηκε το θανατηφόρο ατύχημα.

Ότι δεν συμμετείχε στο συγκεκριμένο κυνήγι ο 60χρονος επιβεβαίωσε στο agrinionews.gr και αυτόπτης μάρτυρας, άτομο δηλαδή που συμμετείχε. Βρισκόταν ήδη στην περιοχή Χαλκιόπουλο Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας, όπου είχε μεταβεί μόνος του με το δίκυκλο του.

Οι διευκρινήσεις αυτές δίνονται ως συνέχεια των αρχικών δημοσιεύσεων και για την σφαιρικότερη καταγραφή του συμβάντος χωρίς να αλλάζει η ουσία πως επρόκειτο για ένα τραγικό περιστατικό που προήλθε από αμέλεια.

Ο αδικοχαμένος άνδρας και ο κυνηγός που πυροβόλησε ήταν φίλοι, κυνηγούσαν κατά καιρούς μαζί και είχαν επικοινωνία πριν την τραγωδία. Η παρουσία του 60χρονου όμως έδωσε την εντύπωση του θηράματος σε άνδρα που πυροβόλησε με το τραγικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο με αγριογούρουνο στην εθνική οδό της Αμφιλοχίας

Τροχαίο με αγριογούρουνο στην εθνική οδό της Αμφιλοχίας Φόβος και τρόμος τα αγριογούρουνα στην Εθνική Οδό κοντά στην Αμφιλοχία Συγκεκριμένα, στην ευθεία της Εθνικής Οδού, λίγο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ