spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΝεκρός 60χρονος σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αμφιλοχία

Νεκρός 60χρονος σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αμφιλοχία

|

Τραγωδία στην Αμφιλοχία – Νεκρός 60χρονος σε κυνήγι αγριογούρουνου!

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στο Χαλκιόπουλο Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, άνδρας που κυνηγούσε μαζί με την παρέα του αγριογούρουνα, έπεσε νεκρός από πυροβολισμό.

Eιδικότερα, παρέα φίλων φέρεται να κυνηγούσε αγριογούρουνα στην περιοχή Σελεβίστες, λίγα χιλιόμετρα έξω από το χωριό, όταν υπό συνθήκες που ερευνώνται από την αστυνομία, ο 60χρονος κυνηγός Α.Κ., γνωστός στην περιοχή, έπεσε νεκρός από πυροβολισμό.

Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ο 49χρονος X.Ν., γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 60χρονος σε αυτό το δυστύχημα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού.

Το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην Τοπική Κοινωνία, αφού πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού, όπου ένας άνθρωπος χάνει τόσο άδικα τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας που άθελά του φαίνεται να «έκοψε το νήμα της ζωής» του άτυχου 60χρονου έχει συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Εμπεσού.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφρικανική πανώλη – Ο «μαύρος θάνατος» στην Β. Ελλάδα

Αφρικανική πανώλη - Βόρεια Ελλάδα: Τα κρούσματα της αφρικανικής πανώλης των χοίρων αυξάνονται διαρκώς Όλο και περισσότεροι κυνηγοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες της ασθένειας που...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ