spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΡουμανία: Mια γυναίκα δέχθηκε επίθεση από αρκούδες στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

Ρουμανία: Mια γυναίκα δέχθηκε επίθεση από αρκούδες στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

|

Είναι ένα βίντεο από τα τέλη Οκτωβρίου που δείχνει μια οικογένεια να επιστρέφει σπίτι της το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα βιντεοσκοπούσε τη σκηνή στην πόλη Σινάια βόρεια του Βουκουρεστίου.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η κάμερα καταγράφει δύο αρκούδες που κατεβαίνουν στο μικρό δρομάκι που περνά μπροστά από το σπίτι και εισέρχονται στη γειτονιά. Λίγο αργότερα, η γυναίκα φεύγει από το σπίτι της για να πάει προφανώς για ψώνια καθώς κουβαλά μια τσάντα μαζί της.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μπορούμε να δούμε τη γυναίκα να επιστρέφει βιαστικά και γρήγορα να κλειδώνεται στο σπίτι, δείχνοντας εντελώς πανικοβλημένη. Κάτι που παραπέμπει στο γεγονός πως λίγο παρακάτω συνάντησε τις δύο αρκούδες οι οποίες την κυνήγησαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού της.

Το βίντεο είναι ευρέως διαδεδομένο στα κοινωνικά δίκτυα και πολλά σχόλια αμφισβητούν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την σχεδόν πλήρη προστασία των αρκούδων και των λύκων.

Τι θα είχε συμβεί άραγε αν οι δύο αρκούδες είχαν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την οικογένεια κατά τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι;

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φυσίγγια: Μονόδρομος οι αυξήσεις στις τιμές;

Φυσίγγια: Μονόδρομος οι αυξήσεις στις τιμές; Είναι αρκετά δύσκολο να μπορείς να αναλύσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια αγορά… Οι τιμές των φυσιγγίων, τα...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ