spot_img
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΤουρίστας στην Αίγινα προσπαθεί να βγάλει selfie με ελάφι: Δέχθηκε κουτουλιά και...

Τουρίστας στην Αίγινα προσπαθεί να βγάλει selfie με ελάφι: Δέχθηκε κουτουλιά και κατέληξε με σπασμένα πλευρά

|

Τουρίστας στην Αίγινα προσπαθεί να βγάλει selfie με ελάφι: Δέχθηκε κουτουλιά και κατέληξε με σπασμένα πλευρά

Viral έχει γίνει η επίθεση που δέχτηκε ένας άνδρας στην Αίγινα από ελάφι. Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να βγάλει selfie με ένα μικρότερο ελάφι, αλλά δεν είχε καταλάβει ότι παραμόνευε ένα αρσενικό

Μια ειδυλλιακή συνάντηση με την άγρια φύση πήρε οδυνηρή τροπή για ένα ζευγάρι που έκανε διακοπές, όταν η προσπάθεια να φωτογραφηθεί από κοντά με ένα ελάφι είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του άνδρα.

Το περιστατικό, το οποίο έκτοτε συγκέντρωσε προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμεύει ως μια προειδοποιητική ιστορία για την απρόβλεπτη φύση των άγριων ζώων.

Ο Gian Carlo Triacca μαζί με τη σύζυγό του Erika και οι δύο κάτοικοι του Κανκούν στο Μεξικό, απολάμβαναν την ποικιλόμορφη πανίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα, όταν εκτυλίχθηκε το ατυχές γεγονός. Η περιοχή, πλούσια σε άγρια ζωή, έδωσε στο ζευγάρι την ευκαιρία να παρατηρήσει και να αλληλεπιδράσει με διάφορα ζώα, όπως παγώνια και ελάφια, τα οποία έμοιαζαν ήμερα και προσιτά.

«Τραβούσα μια φωτογραφία ενός μικρού ελαφιού που στεκόταν μπροστά μου, όταν ξαφνικά ένα μεγάλο αρσενικό ελάφι μου επιτέθηκε στην πλάτη», θυμάται ο Τζιαν Κάρλο.

Στο βίντεο, που τράβηξε η Erika, ο τουρίστας Triacca χωρίς πουκάμισο φαίνεται να τραβάει την άγρια ​​ζωή με το τηλέφωνό του ενώ ένα αρσενικό ελάφι τον κοιτάζει από πολλά μέτρα μακριά.

Ξαφνικά, το ζώο τον εμβολίζει με τα ελαφοκέρατα.

«Ήμουν σε τόσο μεγάλο σοκ και πόνο αφού συνέβη», θυμάται ο Triacca, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπέστη πολλά σπασμένα πλευρά στην επίθεση.

Παρά το γεγονός ότι πονούσε «τεράστια ποσότητα πόνου για αρκετές ημέρες», ο Triacca ισχυρίστηκε ότι ήταν τυχερός τα τραύματά του «δεν ήταν χειρότερα».

«Δεν πήγα στο νοσοκομείο, απλώς ανάρρωσα μόνος μου με πολλά φάρμακα και πάγο», είπε ο κάτοικος του Μεξικού.

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία – Βίντεο

Αρκούδα επιτίθεται σε φορτηγό και σπάει το παρμπρίζ στην Ιαπωνία Η τρομακτική στιγμή που μια αρκούδα επιτίθεται σε ένα φορτηγό και ραγίζει το παρμπρίζ κατά...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ